Ρωσικές αστραπές στο δυτικό Χαλέπι καρβουνοποίησαν τα σχέδια των ισλαμιστών

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στο δυτικό Χαλέπι κατά τη διάρκεια της νύχτας στοχεύοντας σε αρκετές τοποθεσίες που εγκαταλείφθηκαν από τους τρομοκράτες-φίλους της Τουρκίας.

Τα ρωσικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Hmeimim στη νοτιοδυτική Λατάκια και στόχευσαν σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη όπλων που ανήκε στην Harakat Nouriddeen Al-Zinki κοντά στην πόλη Dart Izza στη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Οι ρωσικοί αεριωθούμενοι στόχευαν επίσης αρκετές τοποθεσίες κοντά στην πόλη Qabtan Al-Jabal προκειμένου να εμποδίσουν την Hay'at Tahrir Al-Sham να καταλάβει την περιοχή.

Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές από τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία το βράδυ της Παρασκευής σηματοδότησαν την πρώτη επίθεση για το 2019 εναντίον οποιασδήποτε ομάδας εντός της Συρίας.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή εβλήθη και από τις δυνάμεις πυροβολικού του συριακού στρατού καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μεταξύ άλλων κι ένας ιδιότυπος εμφύλιος ανάμεσα στις διάφορες παρκαρισμένες στο Ιντλίμπ τρομοκρατικές ομάδες.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail