Λιοντάρια τρώνε σίδερα στα Χάσακα: Θα δώσουμε και τη ζωή μας για να μην πατήσουν οι Τούρκοι

Freepen.gr - Μια μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Al-Hasakah, καταγγέλλοντας την επερχόμενη τουρκική στρατιωτική εισβολή στη βόρεια Συρία.

Εκατοντάδες άνθρωποι στην πρωτεύουσα της επαρχίας φωτογραφήθηκαν κυματίζοντας τη σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ενώ ταυτόχρονα κρατούσαν αφίσες του Προέδρου Bashar Al-Assad.

Οι διαδηλωτές τραγουδούσαν ενάντια στην πιθανολογούμενη τουρκική στρατιωτική εισβολή και τη σημερινή παρουσία τους σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων Συρίας (SANA), οι διαδηλωτές επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους στον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) και την εθνική κυριαρχία της Συρίας.

«Οι λαοί υποστήριξαν την ετοιμότητά τους να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να υπερασπιστούν την πατρίδα απέναντι σε οποιαδήποτε επιθετικότητα και να διατηρήσουν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και την αξιοπρέπεια του λαού της", πρόσθεσε η έκθεση του SANA.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail