Τυπική αναγνώριση σφετερισμού μακεδονικής ταυτότητας



Δεν παρέλειψε να στείλει τα συγχαρητήριά του στον Ζάεφ ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, για την κύρωση των «τροπολογιών» στο Σύνταγμα από τη Βουλή των Σκοπίων όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας, με την κίνησή του αυτή στέλνει προς πάσα κατεύθυνση (κυρίως όμως προς τον ψεύτο-διαφωνούντα αρχηγό των πρώην ΑΝΕΛ) το μήνυμα Αποδοχής της σκοπιανής συνταγματικής αναθεώρησης, χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους για τις «μακεδονικές» κορώνες των Άρθρων 3, 36 και 49.

Αυτή η άνευ όρων αποδοχή των τροπολογιών από το κρατίδιο των Αθηνών, ισοδυναμεί με ημιεπίσημη πλέον αναγνώριση του κρατιδίου της πΓΔΜ

— ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»,
— με «μακεδονική» εθνικότητα/υπηκοότητα και γλώσσα ( Άρθρο 1. παρ. 3) και
— δική του «ιστορία, κουλτούρα και πολιτιστική κληρονομιά» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ (Άρθρο 7 παρ.5)

— βάσει των οποίων θα γίνει αναθεώρηση ιστορικών γεγονότων, σχολικών εγχειριδίων, χαρτών, γεωγραφικών ονομασιών, τοπωνυμιών, συμβόλων κλπ. (Άρθρο 8, παρ. 3, 4, 5) μόλις η Συμφωνία τεθεί σε ισχύ.

Η αναγνώριση λοιπόν της «Βόρειας Μακεδονίας» ξεκινάει από την ερχόμενη βδομάδα,

— «με τη λήψη της γνωστοποίησης της Κύρωσης της Συμφωνίας από το Κοινοβούλιο» των Σκοπίων, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το Άρθρο 2 παρ. 4.β. της Συμφωνίας,

— «το Πρώτο Μέρος χωρίς καθυστέρηση, θα γνωστοποιήσει» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ ότι υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων σε αυτούς τους Οργανισμούς, «υπό το όνομα και της ορολογίες του Άρθρου 1 της Συμφωνίας» και ότι προτίθεται «να κυρώσει το Πρωτόκολλο Ένταξης» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Από εδώ και πέρα δηλαδή, εφόσον δεν ακυρωθεί η Συμφωνία από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιτίθεται σε αυτήν, η διαδικασία κύρωσής της στην μεταμνημονιακή ελλαδική Βουλή παίρνει σχεδόν «τυπικό» χαρακτήρα, για το ψοφοδεές πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών, και εφόσον ψηφιστεί, καθίσταται οριστική και «αμετάκλητη» σύμφωνα με το Άρθρο 20 παρ. 9, και μάλιστα με ιδιαίτερα επιβαρυντικές προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου για απόπειρα αναστολής, αναθεώρησης ή ακύρωσής της!

Ένας τελευταίος λόγος για τον οποίο πανηγυρίζουν «χωρίς τυμπανοκρουσίες» οι κάθε λογής εθνομαζοχιστές συνοδοιπόροι των Πρεσπών είναι μια μικρή «τροποποίηση» της Συμφωνίας που πέτυχαν οι Αλβανοί των Σκοπίων.

Αντί Υπηκοότητα (Εθνικότητα): Μακεδόνας/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας
τα ταξιδιωτικά έγγραφα θα γράφουν:
Υπηκοότητα (εθνικότητα): Μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Στα ελληνικά, η διαφορά από το ένα στο άλλο δεν φαίνεται καθαρά στο σχετικό Άρθρο 1 παρ. 3.

Αλλά με την «επιτυχία» αυτή της «διευκρίνισης ταυτότητας» από τους Αλβανούς για λογαριασμό των Βουλγάρων, Σέρβων, Τούρκων, Γύφτων και «άλλων» εθνοτήτων που συναποτελούν την «μακεδονική» επικράτεια, αποθεώνεται αυτό ακριβώς που η 28χρονη διαμάχη Αθηνών-Σκοπίων ήθελε να ακυρώσει — δηλαδή την «πολυεθνική» σύνθεση το θνησιγενούς κρατιδίου.

Τι σημαίνει όμως αυτό;

Σημαίνει πως απέναντι στην τεράστια πλειοψηφία συνειδητών Αλβανομακεδόνων, Βουλγαρομακεδόνων, Τουρκομακεδόνων, Σερβομακεδόνων κλπ, οι μόνοι που δηλώνουν «εθνικά καθαροί μακεδόνες» με ...περικεφαλαία είναι μια ισχνή μειοψηφία γόνων γενιτσάρων, βουλγαροφώνων και θυμάτων του παιδομαζώματος του ελληνικού Εμφύλιου, που το 1949 διέφυγαν από την Μακεδονία της Ελλάδος στην ψευτομακεδονία, όπου είχε στήσει «νέα πατρίδα» γι αυτούς ο Κροάτης Γιόσιπ Μπροζ Τίτο (ψαξε βρές τίνων τα μακρόπνοα σχέδια εξυπηρετούσε αυτή η εγκληματική λαθροχειρία).

Δηλαδή τελικά η Μακεδονική ταυτότητα, ιστορία, παράδοση και κληρονομιά παραδόθηκε από τους ελλαδίτες πολιτικούς επιγόνους των φυγάδων, σε μιά δράκα μερικών χιλιάδων φανατισμένων και διψασμένων για εκδίκηση μισελλήνων.

Αυτοί οι «Μακεδόνες» και τα παιδιά τους, με ελλαδίτικη πλέον βούλα, θα χαρούν πολύ να μοιραστούν αυτή την “ταυτότητα” με όποιον από τους γειτονικούς εχθρούς της χώρας μας θελήσει να συμπεριλάβει τη «βόρεια Μακεδονία» στην επεκτατική του Εκστρατεία προς Νότο ή/και Δυσμάς!

Από τη στιγμή αυτή λοιπόν, μόνο η αληθινή και αιώνια Μακεδονία μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό από την ατιμωτική εξαφάνιση, αν «τρέξουμε να την σώσουμε» από τους προαιώνιους Εχθρούς της...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail