Βουλευτίνα του Ζάεφ ζήτησε υπουργική θέση με αντάλλαγμα την ψηφοφορία

Freepen.gr - Μια γυναίκα βουλευτής που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό απαίτησε να πάρει μια υπουργική θέση έναντι της ψήφου της για τις συνταγματικές αλλαγές, αναφέρει η ιστοσελίδα republika.mk.

"Θα το καταλάβουμε αν δεν ψηφίσουμε από εθνικά κίνητρα αλλά όχι για κερδοσκοπικούς λόγους", δήλωσαν πηγές του κυβερνώντος συνασπισμού, οι οποίοι απογοητεύονται από το γεγονός ότι ένα μέρος των βουλευτών προσπαθεί να επιτύχει προσωπικά ή στενά κομματικά κέρδη «στις εξαιρετικά σημαντικές στιγμές για τη Μακεδονία».

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η βουλευτής προσπάθησε να αναλάβει το υπουργείο Οικολογίας, όπου η κυβέρνηση δέχεται τεράστια δημόσια κριτική.

Προκειμένου να περάσουν τις συνταγματικές αλλαγές, στην κυβέρνηση είναι έτοιμοι να παραδώσουν αυτή την υπουργική θέση στο αλβανικό κόμμα DUI σε αντάλλαγμα με κάτι άλλο που κατέχει τώρα το κόμμα του SDSM.

Αν το SDSM εγκαταλείψει το Υπουργείο Εσωτερικών στο DUI, τότε οι βουλευτές του τελευταίου είναι έτοιμοι να ψηφίσουν αμέσως τις συνταγματικές αλλαγές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail