Αυτήν τη σημαία δεν την πήρε ο αέρας - Ο Σύριος αξιωματικός που είναι ΟΧΙ στις ΗΠΑ στην Ιεράπολη

Freepen.gr - Η είδηση που μεταδώσαμε χθες βράδυ φαίνεται να επιβεβαιώνεται σήμερα όσον αφορά μια θερμή συνάντηση που είχαν άνδρες της 1ης μηχανοκίνητης μεραρχίας του συριακού στρατού με περίπολο των ΗΠΑ στα περίχωρα της Ιεράπολης στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπίου.

Οι Αμερικανοί, που θεωρητικά αποχωρούν από την περιοχή, αξίωσαν από το νόμιμο στρατό της χώρας να απομακρύνει τη σημαία της. Ο Σύριος αξιωματικός Mohamad Salum αρνήθηκε και οι άνδρες του ετοιμάστηκαν για εμπλοκή η οποία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Η σημαία παρέμεινε στη θέση της. Δεν την πήρε ο αέρας. Ο Mohamad Salum δήλωσε ότι προτιμούσε να πεθάνει παρά να κατεβάσει τη σημαία. Ο Αμερικανός διοικητής τότε του απήντησε ότι σέβεται την τιμή του και πως θα φύγει αλλά του ζήτησε ένα σουβενίρ κι ο salim του έδωσε μια φωτογραφία του Ασαντ.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail