Η Φώφη λικνιζόμενη στα μπουζούκια θα σώσει τη Μακεδονία και θα μας απαλλάξει από τα βάσανα

Freepen.gr - Στο ερώτημα του κ. Μάρκου αν έχουμε ξαναδεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόσο λαμπερή, είναι όχι. Η ίδια απάντηση ισχύει και στο ερώτημα αν λάμπει ως πρόεδρος του κόμματός της όσα ονόματα κι αν αλλάξει.

Χθες λοιπόν, κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το υποτιθέμενο διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου, με τη Μακεδονία να κινδυνεύει και τον κόσμο να στενάζει, η κ. Γενηματά το έριξε έξω. Τι πρόβλημα έχει άλλωστε; Ο Τσίπρας θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και μετά θα ψηφίσει τις Πρέσπες για να το παίζουν κάποιοι μακεδονομάχοι εκ του ασφαλούς.

Θα ρωτήσει κανείς, δεν έχει το δικαίωμα μια/ένας πολιτικός έστω και αρχηγός κόμματος να διασκεδάσει; Το έχει. Στην εποχή όμως των κατασχέσεων και της δυστυχίας αυτών που επιχειρεί να αποσπάσει την ψήφο ενώ παράλληλα μπαίνει αρχή εθνικών δεινών για την Ελλάδα, ας υπάρχει τουλάχιστον διακριτικότητα.

Ένας/μία ηγέτης πάλι θα βρισκόταν δίπλα στον κόσμο αφουγκραζόμενος τα προβλήματά του. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail