«Είναι και αυτό δείγμα γραφής, το πώς αντιμετωπίζει τη λαοθάλασσα ο τρομαγμένος πρωθυπουργός»

«Αντί η Αστυνομία να συλλάβει τους ολιγάριθμους κουκουλοφόρους αλήτες που θέλησαν να διαταράξουν την τάξη στο συλλαλητήριο, έριξε χημικά στους φιλήσυχους πολίτες του συλλαλητηρίου», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο και τη ρίψη χημικών .

«Είναι και αυτό δείγμα γραφής, το πώς αντιμετωπίζει την λαοθάλασσα ο τρομαγμένος πρωθυπουργός. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να έρθει αύριο στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις για τα κατορθώματα των υπουργών του και της Αστυνομίας».

Παραίτηση Γεροβασίλη - Παπακώστα ζητά η ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση-κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο.

Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail