Εύα Καϊλή: Αύριο όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία - Να γίνει Δημοψήφισμα

Freepen.gr - Την ανάγκη μιας δυναμικής παρουσίας του ελληνικού λαού στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπογραμμίζει η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή για να σταλεί ηχηρό μήνυμα. Η ευρωβουλευτής σημειώνει ότι για εθνικά ζητήματα απαιτείται δημοψήφισμα και πλειοψηφία 180 βουλευτών καθώς παραδίδεται εθνική κυριαρχία:

Απαιτείται ευρύτατη πλειοψηφία 180 βουλευτών για να έχει Συνταγματική εγκυρότητα μια Συμφωνία, όταν παραδίδεται Εθνική κυριαρχία σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος.

Απαιτείται μια νέα Συμφωνία χωρίς σκιές για οικονομικές και πολιτικές πιέσεις από άλλες χώρες, και χωρίς σκιές για παζάρια και εξαγορές ψήφων.

Απαιτείται Δημοψήφισμα για Εθνικά ζητήματα και όχι για δημοσιονομικά, αλλά έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες ορισμένοι.

Ξεκινώντας από την Μακεδονία, όσοι δεν δέχονται τον ενδοτισμό των κυβερνώντων, την παράδοση της Ελληνικής περιουσίας μέσω της ανακεφαλαιοποίσης των τραπεζών, την βλάβη στην Ελληνική Παιδεία, την διάλυση των εξωτερικών μας συνόρων και της εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και την παράδοση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και των συμβόλων μας, όλοι στο Σύνταγμα αύριο για να σταλεί ηχηρό μήνυμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail