Ο εξευτελισμός της Τουρκίας δεν έχει τέλος

Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ ανέφερε ότι εργάζονται για να αποτρέψουν την σφαγή των Κούρδων από τους Τούρκους. Δηλαδή ο κόσμος μαθαίνει ότι ένα μέλος του ΝΑΤΟ πρέπει να εμποδιστεί από το να διαπράξει εθνοκαθαρση.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ό,τι και να κάνει η Τουρκία τώρα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω της σε αντίθεση με την Αφριν όπου τη γλίτωσε διαπράττοντας εθνοκάθαρση γιατί τα εγκλήματα της Τουρκίας σπάνια καλύπτονται από τα μεγάλα μέσα. Σε αυτή την περίπτωση όμως λόγω του τρόπου της ανακοίνωσης της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων και την παραίτηση του υπουργού άμυνας των ΗΠΑ όλος ο κόσμος έμαθε για τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, το ρόλο που έπαιξαν στη συντριβή της ISIS και τον κίνδυνο της επικείμενης σφαγής από τους Τούρκους.

Την ίδια στιγμή περιοχές που κατέχει η Τουρκία στην Βόρεια Συρία καταλαμβάνονται από την Αλ Κάιντα που συντρίβει τους "μετριοπαθείς" τζιχαντιστές τους οποίους στηρίζει η Τουρκία πράγμα που μπορεί να υποχρεώσει την Τουρκία να πολεμήσει τηνΑλ Κάιντα.

Αν μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ συνεχίσουν να δείχνουν την αλήθεια η θέση της Τουρκίας είναι δύσκολη. Μακάρι τόσο για την αποφυγή άλλης μιας εθνοκάθαρσης όσο και για την απόδοση καθυστερημένης δικαιοσύνης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail