Δραματική κατάσταση στο Νοσοκομείο Δράμας - Γιατροί δεν εγγυώνται πια ασφαλή και ποιοτική νοσηλεία σε ασθενείς!

Σήμα κινδύνου από τους τρεις εναπομείναντες Παθολόγους ιατρούς του ΓΝ Δράμας για επισφαλή λειτουργία της κλινικής 52 κλινών με πληρότητα άνω του 100%. Η Παθολογική κλινική στο ΓΝ Δράμας παρότι αναδείξαμε το ζήτημα με Δελτίο Τύπου πέρυσι συνεχίζει να λειτουργεί με επισφάλεια για τους ασθενείς λόγων της τραγικής έλλειψης Παθολόγων, σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Παθολογική κλινική του εν λόγω Νοσοκομείου 52 κλινών που η πληρότητά της ξεπερνάει το 100% καθ’ ότι νοσηλεύει και ασθενείς που άπτονται άλλων ειδικοτήτων ιατρών (πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά, νευρολογικά περιστατικά) ξέμεινε με τρεις ειδικευμένους γιατρούς, την Διευθύντρια και δύο Επιμελητές.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους εργάζονται οι ιατροί σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης και ότι επανειλημμένως έχουν ενημερώσει για τις συνθήκες νοσηλείας χωρίς να επιλυθεί το πρόβλημα.
Με τις υπάρχουσες συνθήκες οι γιατροί αναφέρουν στην επιστολή τους ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες τους.

Δείτε την επιστολή τους:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail