Με τέτοιες ιδέες αποχαιρετήστε την Κύπρο - Χριστόφιας: το αέριό μας η λιχουδιά για να ανοίξουμε το στόμα της Τουρκίας! (και να σας φάει)

Freepen.gr - Ο τέως πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας αποκάλυψε στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris τι προέτρεψε πρόσφατα το διάδοχό του, Νίκο Αναστασιάδη σχετικά με την επίλυση του Κυπριακού και τους υδρογονάνθρακες προτείτοντας τη μεταφορά του φυσικού αερίου του νησιού στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.

«Είπα στον κ. Αναστασιάδη ότι οι υδρογονάνθρακες είναι η λιχουδιά μας. Έχεις αυτή τη λιχουδιά, πρέπει να ανοίξεις το στόμα της Τουρκίας και να πάρει αυτή τη λιχουδιά. Αλλιώς, αν το Κυπριακό δεν λυθεί, οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι θα πρέπει να περιμένουν μια κακή τύχη στο μέλλον».

Ο Δημήτρης Χριστόφιας χαρακτήρισε «καταστροφή για την Κύπρο» τη λύση δύο κρατών και αρνητική εξέλιξη την αποχώρηση της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ, πριν από την λύση του Κυπριακού.

Ο κ. Χριστόφιας αγνοεί προφανώς ότι η Τουρκία είναι ένας λύκος που μαζί με τη λιχουδιά θα αρπάξει και ολόκληρο το χέρι (Κύπρος) και δεν αντιλαμβάνεται πως καμιά φορά η μη λύση είναι καλύτερη από μια καταστροφική επιλογή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail