Τσουνάμι στη ΝΔ δημιουργεί η Μαρίνα Πατούλη…

Η ανταρσία της Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη καλά κρατεί! Φαρμακωμένη, εκνευρισμένη και πνέοντας μένεα κατά πάντων – και κυρίως κατά του συζύγου της – ανήγγειλε την κάθοδό της στη διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ως αντάρτισσα της Παράταξης, αφού το επίσημο χρίσμα της ΝΔ το έχει λάβει ο φαρμακοποιός Θοδωρής Αμπατζόγλου.

Παναγιώτης Αποστόλου
Αυτή η οικογενειακή και πολιτική “ανταρσία”, έχει ανάψει φωτιές στο σπιτικό του Γιώργου Πατούλη αλλά και στο “σπιτικό” της ΝΔ. Έχουν πέσει “λυτοί και δεμένοι” για να επαναφέρουν στην τάξη την “Μπουμπουλίνα Μαρίνα”.

Έτσι ακούγεται πως, τον ειρηνευτικό ρόλο από πλευράς της ΝΔ έχει εξουσιοδοτηθεί να τον παίξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να αλλάξει τα μυαλά της Μαρίνας και να άρει την εξαγγελία διεκδίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Ο καλός φίλος της οικογένειας Πατούλη Άδωνις Γεωργιάδης! 

Όμως, μάλλον επένδυσαν λάθος εκεί στη ΝΔ, αφού εξ όσων γνωρίζουμε η Μαρίνα είναι αγύριστο κεφάλι και φυλάει πολλά για το σύζυγό της. Πάντως, από αυτήν την πρωτάκουστη στα χρονικά πολιτική “ανταρσία”, η μόνη που θα βγει χαμένη θα είναι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, παραδίδοντας έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδος στα χέρια των λαϊκιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολλά τα προβλήματα Κυριάκο μου και είσαι ακόμη στην αρχή!
Κοίτα λίγο πίσω σου να δεις τι έρχεται!
Τσουνάμι…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail