Δεν πας για ύπνο Κατερίνα; (Παπακώστα)

Η Κατερίνα Παπακώστα έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν την έκανε δεκτή μολονότι λίγα 24ωρα νωρίερα εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωνε ότι θα αποδεχθεί όποιες τυχόν παραιτήσεις τεθούν στη διάθεσή του. Μάλλον δεν έλεγε αλήθεια...Πάλι...

Του Στρατή Μαζίδη

Η κ. Παπακώστα μας κούρασε ακόμη μια φορά λέγοντας πόσο καραμανλική είναι. Αλήθεια πόσο καραμανλική είναι; Διότι ο...εθνάρχης (που άνοιξε με τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου την πόρτα της Κύπρου στην Τουρκία) έλεγε πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

Σημειώνει λοιπόν η κ. Παπακώστα ότι παραιτείται για να μας αποδείξει πως δεν κάνει συναλλαγές υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τις πατριωτικές κι ανιδιοτελείς θέσεις της. 

Τα πράγματα είναι απλά για την κ. Παπακώστα που φουλ καραμανλικιά και πατριώτισσα. Να παραιτηθεί από βουλευτής. Τώρα! Αυτήν την στιγμή διότι ξέρει πολύ καλά πως ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει ξεκλείδωμα ψήφισης της Συμφωνίας παράδοσης της Μακεδονίας. Αν το πράξει, θα βγει κι από πάνω.

Αλλιώς...άντε για ύπνο Κατερίνα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail