Όταν η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ χόρεψε σλαβόφωνα τραγούδια για τη Μακεδονία - Βίντεο

Freepen.gr - Ένα βίντεο από τα τέλη του 2017 κάνει πάλι την εμφάνισή του στο διαδίκτυο όπου η
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε το "παρών" σε εορταστική εκδήλωση στα τέλη του 2017 του συλλόγου Αρκούδες-Μέτσκες στην Έδεσσα.

Όπως αναφέρει το voria.gr στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκούδες-Μέτσκες φέρεται να είναι η προβολή και προώθηση του παραδοσιακού Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού. Ωστόσο, από τις δράσεις του, που έχουν αναρτηθεί παλαιότερα στο Facebook, διαπιστώνεται ταυτόχρονα η προβολή σλαβόφωνων τραγουδιών, που παρουσιάζονται ως «μακεδονική παραδοσιακή μουσική».

Όπως ανέφερε και το tastv.gr «την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη η οποία και χόρεψε ενώ αργότερα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ιωάννης Σηφάκης».
Η κ. Τζάκρη όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο χόρεψε τα αλυτρωτικά τραγούδια. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε γίνει την απαραίτητη άδεια από την Πυροσβεστική, δεδομένου ότι άναψε φωτιά.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail