Την καταχώρηση του κελιού του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Το αρχηγικό στέλεχος της 17Ν δεν κάνει πλέον συχνή χρήση του κελιού του

Το ενδεχόμενο να εκμισθώνει το κελί του στις αγροτικές φυλακές Βόλου μέσω της πλατφόρμας Airbnb όταν δεν βρίσκεται εκεί, μελετά σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com 

Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας περνά όλο και λιγότερο καιρό στη φυλακή και σκέφτεται να καταχωρήσει το κελί του στην δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης, για τα διαστήματα που δεν το χρησιμοποιεί.

«Πρόκειται για μια επαναστατική πλατφόρμα και ο κ. Κουφοντίνας είναι επαναστάτης. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα περνάει από τη φυλακή περιστασιακά, δεν βλέπει το λόγο να μην την αξιοποιήσει» είπε η κ. Κούρτοβικ.

Σύμφωνα με την ίδια, η αξιοποίηση του κελιού θα γίνει στα πλαίσια του σωφρονιστικού τουρισμού τον οποίο επιθυμεί να λανσάρει το ηγετικό στέλεχος της 17Ν, παράλληλα με την ενασχόληση του με τη μελισσοκομία. Η διαμονή θα περιλαμβάνει βασικές ανέσεις, ευχάριστες αγροτικές εργασίες στην ύπαιθρο, τρία γεύματα την ημέρα καθώς και αντίγραφα των βιβλίων του κ. Κουφοντίνα για όσους πάσχουν από αϋπνία.

«Ο πελάτης μου παρότι θα συνεχίσει να μάχεται την αστική δημοκρατία, και το διεθνές και εγχώριο κεφάλαιο, επιθυμεί να κάνει παράλληλα και μία στροφή στην επιχειρηματικότητα. Είναι ένα δικαίωμα που τού προσφέρει ο νόμος» κατέληξε η κυρία Κούρτοβικ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...