Θρίλερ στα Σκόπια! 79 μετρούσε σίγουρα ο Ζάεφ και το ΜΙΑ μεταδίδει πως βρήκε και την 80η ψήφο

Freepen.gr - Ένα θρίλερ για γερά νεύρα και βρώμικα μυαλά με νταλαβέρια και απαιτήσεις βρίσκεται σε εξέλιξη στα Σκόπια εν όψει της ψηφοφορίας για την αλλαγή του ονόματος του γειτονικού κρατιδίου. Όπως σημειώνει η expres.mk η βουλευτής του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE Magdalena Manaskova οριστικά δε θα ψηφίσει υπέρ των συνταγματικών αλλαγών.

Νωρίτερα στο SDSM (το κόμμα του Ζάεφ) ήταν πεποισμένοι πως η Manaskova ήταν ο άνθρωπός τους καθώς εκτιμούσαν ότι θα ενέδιδε στις πιέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, ο Ζόραν Ζάεφ μετρά μέχρι στιγμής 79 βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την αλλαγή της ονομασίας και τις λοιπές τροποποιήσεις.

Ωστόσο το πρακτορείο ΜΙΑ μεταδίδει ότι ο Ζόραν Ζάεφ βρήκε τελικά τις 80 ψήφους για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail