Έπιασαν ιστοπλοϊκό στα ανοικτά της Αχαΐας με...62 επιβαίνοντες μετανάστες!

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του περιπολικού σκάφος της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου και στελεχών Γραφείου Ασφαλείας Λιμενικής Αρχής Πάτρας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις (03) αλλοδαποί, μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών.

Ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΛΟΓΡΙΑ” Αχαΐας, εντοπίστηκε Ι/Φ σκάφος ονόματι “COUGAR” σημαίας Ολλανδίας, με εξήντα δύο (62) αλλοδαπούς επιβαίνοντες και τρεις (03) αλλοδαπούς διακινητές. Το ιστιοφόρο οδηγήθηκε με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Κυλλήνης, και συνελήφθησαν οι τρεις (03) αλλοδαποί μέλη πληρώματος ανωτέρω σκάφους, με την κατηγορία της εμπλοκής σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος, ενώ διερευνάται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων στο κύκλωμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail