ΕΤΕ: Μαζική έξοδος υπαλλήλων με αποζημιώσεις ως... 360 φορές τον κατώτερο μισθό!

Eξακόσια είκοσι άτομα, υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας, έσπευσαν να πάρουν τα «πακέτο» του προγράμματος εθελούσιας εξόδου. Ο στόχος ήταν να αποχωρήσουν 500 άτομα, αριθμός που υπερκαλύφθηκε.

Από: economy365.gr

Εξάλλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σταλεί το μήνυμα πως τα πακέτα με τα bonus και τα έξτρα (όπως είναι η διατήρηση του χαμηλού επιτοκίου στα δάνεια που έχουν λάβει οι εργαζόμενοι, ή ιατροφαρμακευτικές καλύψεις) θα υποστούν σημαντικές μειώσεις από τον ερχόμενο Μάρτιο και από το καλοκαίρι θα κοπούν.

Έτσι, 620 υπάλληλοι «έτρεξαν» να πάρουν όσο είναι καιρός το πακέτο, που ήταν -δεδομένων των συνθηκών- εξαιρετικά ελκυστικό.

Το ανώτατο ποσό αποζημίωσης (ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας και τη θέση) έφτανε στις 180.000 ευρώ ή στις 157.000 ευρώ, μετά τους φόρους.

Καθόλου άσχημα σε μια εποχή που οι μισθοί έχουν κατακρεουργηθεί.

Τα τελευταία χρόνια από την Εθνική Τράπεζαέχουν αποχωρήσει περισσότεροι από 3.000 εργαζόμενοι κάνοντας χρήση των προγραμμάτων εθελούσιας εξόδου.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...