Πρόκειται για Μακεδόνες της δεκάρας - Άλλος βουλευτής ζητά 300.000 ευρώ για να ψηφίσει την αλλαγή του ονόματος

Freepen.gr - Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το αλβανικό κόμμα BESA καθώς προβάλλονται περαιτέρω αξιώσεις από τους Αλβανούς που δεν επιθυμούν να προσδιορίζονται ως "Μακεδόνες", υποφέρει από περισσότερους πονοκεφάλους.

Χθες ήταν η βουλευτής του κυβερνητικούς συνασπισμού που επιθυμούσε υπουργικό χαρτοφυλάκιο, σήμερα η expres.mk αναφέρει πως ένας βουλευτής της "Κεντρικής Μακεδονίας", ο οποίος εξακολουθεί να εξετάζει αν θα ψηφίσει σήμερα τη συνταγματική αλλαγή, ζητά 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πηγές της σελίδας, αυτός ο βουλευτής που ανήκει στον συνασπισμό της αντιπολίτευσης υφίσταται έντονη πίεση από την κυβέρνηση πότε με τη μορφή απειλών για ποινικές διώξεις και πότε για χρηματισμό.

Πρόκειται κυριολεκτικά για...Μακεδόνες της δεκάρας και της καρέκλας. Πάντως τελευταίες αναφορές λένε ότι ο Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται κοντά στο να διασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία για τη σημερινή συνεδρίαση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail