Πάλευε να αντέξει στους -23 βαθμούς και το τάισαν φόλα

«Τ’ αδέσποτα στην Φλώρινα παλεύουν να επιβιώσουν στους -23 βαθμούς Κελσίου. Κι ενώ αυτά παλεύουν για τη ζωή τους κάποιοι «συμπολίτες» μας τα ταΐζουν φόλες!» αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας και συνεχίζει:

Αυτό το πλάσμα πριν λίγες ώρες δηλητηριαστηκε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Μηνά. Μέσα στο χιονιά το τάισαν φόλα, υπάρχει «άνθρωπος» που το είδε να τρέμει από το κρύο και να ψάχνει φαγητό και το τάισε δηλητήριο.

Ευτυχώς, η κυρία που το φροντίζει, πρόλαβε και το πήγε σε κτηνίατρο όπου και θα παραμείνει έως αύριο. Είναι ένα πολύ καλό, γλυκό, ήσυχο και όμορφο πλάσμα περίπου 3 ετών που αυτή την φορά στάθηκε τυχερό. Για να μην κινδυνεύσει ξανά χρειάζεται το δικό του σπίτι, τον δικό του άνθρωπο. Για να τον σώσετε από τον παγετό και τις φόλες δεν έχετε πάρα να τηλεφωνήσετε στο 6980683892.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail