Η Ινδονησία αγόρασε Sukhoi-35 πληρώνονται με καφέ, τσάι και φοινικέλαιο αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένει!

Freepen.gr - Η Ινδονησία θα πρέπει να περιμένει να ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία των μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi-35 μέχρις ότου υπογραφεί η σύμβαση προμήθειας από τις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Ινδονησίας.

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πότε θα φτάσουν τα αεροπλάνα στην Ινδονησία, γιατί πρέπει να παραχθούν, αλλά ελπίζουμε ότι η σύμβαση μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα", δήλωσε η Ρωσίδα πρεσβευτής στην Ινδονησία, Λιουτμίλα Γκεοργκίεβνα Βόρομπιεβα, κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο ANTARA στην Τζακάρτα την Δευτέρα.

Οι διαπραγματεύσεις για την αγορά 11 μονάδων Sukhoi-35 από τη Ρωσία έχουν ολοκληρωθεί και η αρχική σύμβαση υπογράφηκε και από τα δύο μέρη τον Φεβρουάριο του 2018.

Το Sukhoi Su-35 Flanker-E λέγεται ότι αντικαταστήσει το F-5 E / F Tiger II στην 14η Αεροπορική Μοίρα στην αεροπορική βάση Iswahyudi στο Madiun της Ανατολικής Ιάβας.

Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δύο αεριωθούμενων αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων και το ότι διαθέτουν διπλό κινητήρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Vorobieva, πρέπει να συζητηθούν ορισμένες τεχνικές πτυχές που ευελπιστεί να επιλυθούν το 2019.

Η Ινδονησία είχε συμφωνήσει με τη Ρωσία να αγοράσει 11 Sukhoi, αξίας 1,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, μέσω συστήματος ανταλλαγής.

Μέσω της συμφωνίας, η Ρωσία υποχρεούται να αγοράσει πολλά εμπορεύματα από την Ινδονησία, όπως φοινικέλαιο, καφέ, καουτσούκ και τσάι, με συνολική εισαγωγή τουλάχιστον 570 εκατομμυρίων δολαρίων ή περίπου το ήμισυ της συμφωνίας για τα Sukhoi.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail