Ρώσοι πιλότοι Su-33 "προσομοιώνουν" την πτήση με τα αεροπλανάκια τους!

Freepen.gr - Μια ωραία φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο άμυνας με δύο πιλότους Su-33 οι οποίοι βρίσκονται στη χιονισμένη πίστα του αεροδρομίου μπροστά στα μαχητικά τους To Su-33 αποτελεί τη βελτιωμένη ναυτική έκδοση του προγενέστερου ναυτικού μαχητικού Su-27K Flanker.

Διαθέτει ενισχυμένο πλαίσιο και δομή, πτυσσόμενα πτερύγια και σταθεροποιητές, όλα για τις επιχειρήσεις σε αεροπλανοφόρα. Τα πτερύγιά του είναι μεγαλύτερα από το Su-27 για αυξημένη ανύψωση ενώ έχει αναβαθμισμένους κινητήρες.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις επιχειρήσεις το 1995 στον αερομεταφορέα Admiral Kuznetsov, και τέθηκε επίσημα σε υπηρεσία τον Αύγουστο του 1998, οπότε και χρησιμοποιήθηκε η ονομασία "Su-33". Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την επακόλουθη μείωση του ρωσικού ναυτικού, παράχθηκαν μόνο 24 αεροσκάφη. 

Οι απόπειρες πωλήσεων στην Κίνα και την Ινδία δεν πέτυχαν. Με σχέδιo να αποσυρθεί το Su-33 μόλις φτάσει στο τέλος της επιχειρησιακής ζωής του, το ρωσικό ναυτικό όρισε το MiG-29K ως αντικαταστάτη το 2009.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail