Meral Akşener: Ποιος θα κλείσει το στόμα του ασύδοτου ναύαρχου Αποστολάκη;

Freepen.gr - Σκληρή επίθεση στην τουρκική κυβέρνηση έκανε η αρχηγός του Καλού Κόμματος, Meral Akşener, σε κομματική εκδήλωση. Η ακροδεξιά Akşener έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Ελληνα Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Αποστολάκη περί ισοπέδωσης μιας βραχονησίδας αν ανεβούν Τούρκοι στρατιώτες.

Η Akşener κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση ότι δεν έβγαλε άχνα στα όσα είπε ο Ελληνας Α/ΓΕΕΘΑ:

«Για να αποκτήσεις εθνική στάση πρέπει πρώτα να διαθέτεις εθνική συνείδηση. Να ένα άλλο παράδειγμα. Όποιος παραμένει σιωπηλός απέναντι στις απειλές της Ελλάδας, δεν μπορεί να μιλά για εθνική στάση. Ο θρασύδειλος Έλληνας αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, απειλεί την Τουρκία. Κανείς δεν καταλαβαίνει πλέον από όρια. Ακόμη και ο υπουργός Τουρισμού οργανώνει ταξίδια σε υπό κατοχή εδάφη, σε υπό κατοχή νησιά λέγοντας ότι είναι ελληνικά και δε βγάζεις άχνα. Επομένως, ποιος είναι εκείνος που θα κλείσει το στόμα του ασύδοτου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου; Ποιος;»


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail