Τραμπ: Ο Ερντογάν μου υποσχέθηκε ότι θα εξαφανίσει το ISIS

Freepen.gr - Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Τούρκος ομόλογός του, Ταγίπ Ερντογάν τον διαβεβαίωσε ότι οι εναπομείναντες τρομοκράτες της ISIL στη Συρία θα εξαλειφθούν, αφού ο προέδρος των ΗΠΑ διέταξε ξαφνικά τα αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία να αποχωρήσουν.



Ο Τραμπ σημειώνει ότι ο Ερντογάν είναι ο άνθρωπος για αυτή τη δουλειά αφού η Τουρκία είναι η διπλανή πόρτα. Προφανώς αγνοεί [;] τις δουλειές που έκανε ο Τούρκος πρόεδρος με τους τρομοκράτες και το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται ότι αναφέρθηκε μέσω του tweet σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προηγουμένως στις 23 Δεκεμβρίου με τον Ταγίπ Ερντογάν. Συζήτησαν την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία και τον απόηχο της ανακοίνωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail