Πύραυλοι Hisar - Το αντιαεροπορικό τουρκικό σύστημα που θα παραδοθεί το 2020

Freepen.gr - Το αντι-αεροπορικό σύστημα HISAR, είναι ένα εγχώριο τουρκικό προϊόν της αμυντικής βιομηχανίας της γείτονος που πρόκειται να παραδοθεί στις ΤΕΔ το 2020 ενώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές του.

Το HISAR αναπτύσσεται από το 20017 από τις τουρκικές εταιρείες Aselsan και Roketsan και πρόκειται για ένα σύστημα πυραύλων αεροπορικής άμυνας μικρού και μεσαίου βεληνεκούς. Συγκεκριμένα η έκδοση Α έχει εμβέλεια 15 χλμ και η Ο φτάνει σε απόσταση 25 χλμ. Το HISAR έχει δυνατότητα κάθετης εκτόξευσης παρέχοντας προστασία 360 μοιρών.

Το HISAR βασίζεται σε ένα μια θωρακισμένη πλατφόφμα ACV-30 έξι τροχών που κατασκευάζεται από την τουρκική εταιρεία FNSS με αυτονομία 500 χλμ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail