Σας σοκάρουν τα χυδαία μηνύματα στο Facebook της φοιτήτριας; Εμένα καθόλου

Σοκάρουν, διαβάζουμε, τα μηνύματα στον ηλεκτρονικό τοίχο του προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στραγγαλισμένη να φορά μόνο το στηθόδεσμό της και χωρίς ίχνος βιασμού. Τι συνέβη; Πολλά και τίποτε από όλα αυτά ταυτόχρονα.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο βρέθηκε κάποιος να αναρτήσει ένα χυδαίο σχόλιο και η σκυτάλη στη συνέχεια πέρασε στην απέναντι όχθη. Δε με σοκάρει καθόλου. Δε σεβόμαστε ούτε τους νεκρούς. Πέφτουμε πάλι όλοι επάνω, δημιουργούμε επιπλέον κοινωνικές παραμέτρους σε ένα σκληρό έγκλημα, ρίχνουμε αλάτι στην πληγή των γονέων. Τα μέσα αρπάζουν τα σχόλια, τα κάνουν ειδήσεις και εκτοξεύονται.

Σε μια εβδομάδα, θα το έχουν ξεχάσει. Δε θα το έχουν ξεχάσει όμως οι άνθρωποι της κοπέλας. Η αστυνομία θα πρέπει να ερευνήσει και να αποκαλύψει ποιος ή ποιοι ευθύνονται. Τότε θα δούμε αν οι εικασίες του καθενός ευσταθούν ή όχι.

Τα χυδαία μηνύματα και η ανταλλαγή ύβρεων δεν πρέπει να μας ξαφνιάζουν, αφού εκεί έχει οδηγηθεί το επίπεδό μας. Είναι το αποτέλεσμα της παιδείας που δεν υπάρχει στα σχολεία, των αδιάφορων γονέων στο σπίτι και εν τέλει μιας κοινωνίας που τρέφεται δαγκώνοντας τις σάρκες της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail