Η αμυντική έκθεση της Αιγύπτου EDEX2018 - Η απουσία της Τουρκίας και η ελληνική εταιρεία ως σπόνσορας μαζί με τους κορυφαίους

Freepen.gr - Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αίγυπτο η αμυντική έκθεση EDEX 2018 η οποία ολοκληρώνεται σήμερα 5 Δεκεμβρίου. Η EDEX υποστηρίζεται πλήρως από τις Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις και παρουσιάζει μια εντελώς νέα ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν την τελευταία στρατιωτική και τεχνολογία ασφάλειας, καθώς επίσης εξοπλισμό και συστήματα για ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah El Sisi. Το "παρών" δίνουν τα γνωστά ονόματα της παγκοσμίου αμυντικής βιομηχανίας όπως η Dassault, η Lockheed Martin, η Naval Group, η Rheinmetall και η Boeing.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στην EDEX2018 δεν υπάρχει καθόλου τουρκική εκπροσώπηση. Απεναντίας συμμετέχουν κι ελληνικές εταιρείες όπως η Miltech Hellas ενώ η Intracom Telecom είναι ασημένιος σπόνσορας της έκθεσης.

Ένα ακόμη σημείο ανάμεσα στην απόσταση που χωρίζει το Κάιρο με την Αγκυρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail