Δε χάθηκαν μόνο τα e-mails αλλά ολόκληρο το υπουργείο Εξωτερικών

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται συζήτηση γύρω από το ότι χάθηκαν χιλιάδες e-mails του Υπουργείου Εξωτερικών για διάφορους τεχνικούς λόγους. Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν λαμβάνονταν αρχεία ασφαλείας σε τακτά διαστήματα (back-up) ή εκτυπώνονταν τα μηνύματα για τις ανάγκες μιας κλασικής αρχειοθέτησης.

Του Στρατή Μαζίδη

Όμως αυτό είναι το μόνο ζήτημα; Η Αλβανία πριν λίγες ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση γιατί δολοφονούνται Αλβανοί σε ελληνικό έδαφος κι ενώ στην περίπτωση της Καβάλας ο δράστης ήταν ομοεθνής τους. Καμία άμεση αντίδραση από το ελληνικό ΥΠΕΞ αλλά μια απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Χθες που ήταν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα μια σειρά γεγονότων έλαβαν χώρα στα σύνορα. Καμία αντίδραση από το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Πλήρης απουσία επίσης και στις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζάεφ για διδασκαλία της "μακεδονικής" γλώσσας στην Ελλάδα και τους "μακεδόνες" του Αιγαίου.

Μήπως έχει χαθεί τελικά ολόκληρο το υπουργείο Εξωτερικών;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail