Φοβερό άδειασμα του Τσίπρα από Πούτιν: Σαχλαμάρες και θέατρα ότι η Ρωσία κάνει μαύρα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας

Freepen.gr - Μετά την ψυχρή υποδοχή που έτυχε ο Αλέξης Τσίπρας πατώντας το πόδι του στη Μόσχα όπου δεν τον περίμενε σχεδόν κανείς, ένα ακόμη άδειασμα ήρθε κατά τη διάρκεια της απάντησης σε ορισμένες ερωτήσεις με το πέρας της συνάντησής του στο Κρεμλίνο με το Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ρωσίδα δημοσιογράφος έθεσε ερώτημα σχετικά με την καλοκαιρινή διπλωματική κρίση και ο Πούτιν απήντησε:

"Εγώ σημαντικό θεωρώ να τονίσω το εξής. Πρώτον, από την αρχή δεν συμφωνούσαμε με τη βάση στην οποία έγιναν οι απελάσεις των διπλωματών. Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος στην Ρωσία ή στην Ελλάδα, ότι η Ρωσία κάνει κάποια μαύρα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας, ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία εις βάρος της Ελλάδας. Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες. Αν οι μυστικές υπηρεσίες έχουν κάποιες ερωτήσεις προς τους ομολόγους τους, υπάρχουν πολλοί τρόποι για διευθέτηση αυτών των καταστάσεων χωρίς θεατρινισμούς. Εγώ θα μπορούσα να πω ότι αυτή η σελίδα έχει κλείσει, περνάμε στην άλλη"

Δεδομένου ότι ο πρώην ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς έχει αρκετές φορές δηλώσει ξεκάθαρα ότι η απέλαση των Ρώσων διπλωματών ήταν απόφαση του Αλέξη Τσίπρα που ο ίδιος εκλήθη απλά να εκτελέσει, τότε οι αναφορές του Βλάντιμιρ Πούτιν σε "θεατρινισμούς" και "σαχλαμάρες" είναι φανερό σε ποιον απευθύνονται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail