Μονά ζυγά στην κυριολεξία παίζεται η υγεία των πολιτών στην Ήπειρο

Μονά ζυγά παίζεται η υγεία των πολιτών στην Ήπειρο ενώ φαίνεται ότι το πάθημα δεν έγινε μάθημα  με το θάνατο γυναίκας έξω από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου που ήταν κλειστό τις μονές ημέρες, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Θα περίμενε κανείς να βελτιωθεί η κατάσταση των Μονάδων Υγείας της Ηπείρου μετά τη γενική κατακραυγή για την τραγική κατάσταση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρεβέζης και Θεσπρωτίας που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα από το Μαργαρίτη Θεσπρωτίας το Καλοκαίρι επειδή έτυχε να αρρωστήσει μονή ημέρα του μήνα (27 Αυγούστου). Τότε το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου ήταν ανοικτό μόνο τις ζυγές ημέρες λόγω έλλειψης Ιατρών στην περιοχή. Η κατάσταση αντί να φτιάξει μετά από αυτό το αντίθετο ημέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ με την υπογραφή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ οι εφημερίες των Κέντρων Υγείας της περιοχής το μήνα Δεκέμβριο και μέχρι νεοτέρας γίνονται μονά-ζυγά.

Τα Κέντρα Υγείας αγροτικού τύπου θα πρέπει να εφημερεύουν κάθε ημέρα όλο το 24ωρο. Το Δεκέμβριο που είναι και οι γιορτές και η επισκεψιμότητα μεγάλη, με βάση το πρόγραμμα του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, εφημερεύει μόνο τις μονές ημέρες το μήνα. Τις ζυγές ημέρες θα είναι κλειστό. Μέχρι τέλος Νοέμβρη ήταν κλειστό τις μονές ημέρες. Την προηγούμενη ημέρα οι γιατροί θα εντέλλονται σε ποιο Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο θα εφημερεύουν την επομένη ημέρα!

Το Κέντρο Υγείας Πάργας θα είναι ανοικτό Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Κλειστό θα παραμείνει Τρίτη, Πέμπτη, Σαββατοκύριακο. Το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα είναι ανοικτό τις ζυγές ημέρες. Τις μονές ημέρες του μήνα θα είναι κλειστό. Η υγεία των κατοίκων της περιοχής παίζεται μονά-ζυγά!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...