Τελικά τι πήγε να κάνει ο Τσίπρας στη Μόσχα εκτός του να ακούσει Μαρινέλλα;

Έφτασε νύχτα. Δεν τον περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο. Τον πρωθυπουργό τον συνάντησε στο σπίτι του. Μετά πήγε στο Κρεμλίνο, του είπαν ότι λέει σαχλαμάρες, του έπαιξαν Μαρινέλλα και κάποια στιγμή πρέπει να έφυγε.

Του Στρατή Μαζίδη

Τι πήγε να κάνει όμως ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα; Να αναθερμάνει τις σχέσεις που ο ίδιος πάγωσε με την απέλαση των δύο διπλωματών; Ειλικρινά δε βγαίνει κανένα νόημα. Πάντως ούτε επί των ημερών του προχώρησε κάτι με τους Ρώσους.

Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές. Όλοι οι άλλοι, ακόμη και οι πιο μικρές χώρες, κάθονται στο τραπέζι του γεωπολιτικού πόκερ και παίζουν. Εμείς δεν το κάνουμε. Παίζουμε τα ρέστα μας και λέμε πάσο πριν καν τραβήξουμε χαρτί.

Όταν άλλοι σχεδιάζουν αγωγούς, πυρηνικά εργοστάσια και παραγγελίες οπλικών συστημάτων, εμείς ελπίζουμε να εξάγουμε κανένα βερύκοκο. Για αυτό μια χειραψία, ένα χτύπημα στην πλάτη και μια Μαρινέλλα. Και πολύ μας είναι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail