Πυροβολούν με ψέματα, απαντάμε με αλήθειες


Marcus-Trapp / pixabay
Για να δούμε λοιπόν σήμερα με προσοχή, ενδεικτικά, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ αυτοί που παρίσταναν τους «μαθητές» στην πορεία στην Αθήνα, και που μας παρουσίασαν όλα μαζί τα ΜΜΕ με ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ως «μαθητική» πορεία, που οργάνωσε το «Συντονιστικό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας» αναλύοντας τις εικόνες κι ότι υλικό έχουμε πρόσβαση μέσω διαδικτύου.

Της Κωνσταντίνας Λαπαθιώτη

Είδαμε ένα πανό της Πρωτοβουλίας Συντονισμού Σχολείων και Μαθητών Αθήνας (φωτο Α)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Πρώτα απ όλα, ποιο είναι το Συντονιστικό των Σχολείων και Μαθητών, από ποιες διαδικασίες προέκυψε, ποιοι είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί του πως έγινε αμέσως γνωστό στα ΜΜΕ και πώς κέρδισε την προτίμηση των τηλεοπτικών καναλιών και συστημικών ιστοσελίδων; Υπάρχει κάποια απόδειξη πως τα Σχολεία της Αθήνας, συντονίστηκαν κι έβγαλαν με αρχαιρεσίες αυτό το ΟΡΓΑΝΟ;

Όχι δεν υπάρχει, και πολύ απλά είναι πάγια τακτική των αριστεροφρόνων συγκοινωνούντων δοχείων να δημιουργούν αυθαίρετα ένα δήθεν συντονιστικό όργανο που κάτω από την σκέπη του, λειτουργούν ΟΜΑΔΙΚΑ και με Κεντρική καθοδήγηση, ΟΛΕς ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ και ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ των ροζουλικοκκινόμαυρων συλλογικοτήτων! Μια σελίδα στο facebook με ημερομηνία δημιουργίας ήταν όλη κι όλη η δημιουργία του Συντονιστικού για τα Σχολεία και τους Μαθητές.

Μια στιγμή .. Εχουμε ξανασυντήσει Συντονιστικό για τα Σχολεία παλιότερα;
Αμέ, πως δεν έχουμε , το Συντονιστικό Αλληλέγγυων Σχολείων με την ιστοσελίδα http://solidarityschools.gr/ που προωθεί την ένταξη μεταναστών στα σχολεία με άρωμα ΜΚΟ!
Solidarity schools, Solidarity now, όλα παρακλάδια της ΑΝΟΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, OPEN SOCIETY του γνωστού μας George Soros … Έχει σχέση με αυτούς, το Συντονιστικό Σχολείων και Μαθητών που δημιουργήθηκε για να καπελώσει και σβύσει στα πρόθυμα ΜΜΕ την αληθινή έγερση των μαθητών μας για την Μακεδονία ; Μπορεί ναι μπορεί και όχι ίσως το μέλλον θα δείξει …. http://www.solidaritynow.org/memberships/

ΠΟΙΟΙ όμως ήταν οι Συντονιστές των σχολείων και των μαθητών;
ΖΟΥΜ μπροστά στο πανώ, νάτος ο «μαθητής» – επικεφαλής– συντονιστής με πλήρη εξάρτηση κι έτοιμος για όλα. (φωτο Β)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται
Τι να πεις κανείς τώρα γι αυτό τον «αναρχικό» «μαθητή»;

Να περιγράψουμε τι βλέπουμε εδώ. Έναν τύπο με καλοκουρεμένο κοντό μαλλί, ντυμένο στα κατάμαυρα, με παντελόνι αποστολών, άκαυτο αντιανεμικο στο σβέρκο σε μαύρο χρώμα, κάποια κίτρινη λαβή αγνώστου αντικειμένου που ξεχωρίζει πάνω από το σακκίδιο πλάτης (ίσως είναι χειρολαβή λεωφορείου), μπουφάν αντίγραφο RAF ή γενικά αεροπορίας, ειδικά γάντια μοτοσυκλετιστή, και ως αξεσουάρ το κόκκινο πανί τυλιγμένο στο μπαστούνι του μπειζ μπώλ. Έτοιμος δηλαδή για «μάχη»…

Η στάση του σώματος καθώς κι ο σωματότυπος δείχνουν άτομο με πολύ καλή εκπαίδευση και είναι φανερή η επαγγελματική σιγουριά που αποπνέει ο «επικεφαλής». Θα υπέθετε κανείς, πως είναι αναρχικός εκπαδευμένος στη αντάρτικο πόλης στη Συρία, (έχουμε και τέτοιους) αλλά τέτοιο κούρεμα δεν το βρίσκεις σε Αναρχικό, όσο σε άτομο που την άλλη μέρα έχει άλλη αποστολή, πχ φύλαξη υψηλών προσώπων που απαιτείται κι ευπρέπεια στην εμφάνιση.

Τι είναι λοιπόν αυτός ο «μαθητής», απλός αναρχικός, απλός ιδιώτης, ή από κρατικό ή παρακρατικό ή ιδιωτικό σώμα μισθοφόρων είναι για παραπέρα διερεύνηση που εμένα με ξεπερνάει.

Το ανυπόγραφο κεντρικό πανό ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (φωτο Γ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Ας προσπεράσουμε το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΌ ζήτημα πως στην προκειμένη περίπτωση οι «φασίστες» που θέλουν αυτοί οι τύποι να κρεμάσουν, είναι ανήλικοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. ΄Έπρεπε να έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία και να έχει μαντρώσει τους υπεύθυνους για την ξεκάθαρη απειλή για ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ σε όποιον διαφωνεί με τις Αναρχικές Συλλογικότητες και ΑΝΤΙΦΑδες. Όμως ξέρουμε πως τα «δικά τους» παιδιά δεν τα πειράζει κανείς, σε αυτή την χώρα με αυτές τις κυβερνήσεις. Οι αναρχομπάχαλοι καίνε, ρημάζουν, σπάζουν, απειλούν και βιαιοπραγούν χωρίς καμμιά ενόχληση.

Σε ΠΟΙΟΝ ανήκει όμως αυτό το πανό, ΠΟΥ το έχουμε ξαναδεί και ΠΟΤΕ;
Μμμμ το βρήκαμε στο Αthens Indymedia.org την ιστοσελίδα του οργανωμένου Αναρχικού χώρου στην Ελλάδα
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
(Ο Αναρχικός Διαδικτυακός τόπος ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ της Αθήνας, γιατί υπάρχουν κι άλλα σε άλλες μεγαλουπόλεις του κόσμου, επιδοτούμενα από τα γνωστά μας παράκεντρα εξουσίας, βλέπε Σορος, στεγάζεται μόνιμα στην μόνιμη κατάληψη του Πολυτεχνείου που είναι το ορμητήριο των αναρχομπαχαλάκηδων που σπάνε και καίνε κάθε εβδομάδα τα Εξάρχεια κλπ)

Ποιος το αναρτά; Η ΟΡΜΑ , δηλαδή Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού, δηλαδή τα τάγματα επίθεσης, η Ομάδα ΚΡΟΎΣΗΣ του Αναρχικού χώρου.

Αυτούς που λένε ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ που τα σπάνε και ποτέ δεν συλλαμβάνονται , αλλά και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ,, Κι όμως έχουν ονόματα και οι συλλογικότητες είναι Ε.Ε.Κ., Ο.Ε.Ν., Ο.Κ.Δ.Ε.-Σπάρτακος , ΟΡ.Μ.Α. elaliberta.gr. κά
https://athens.indymedia.org/post/1587761/#

Πότε το ξαναείδαμε; Τον Μάιο του 18 όταν εμπόδισαν όπως γράφουν να γίνει ένα «εθνικιστικό» συλλαλητήριο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Έχουν πάρει δηλαδή «τα παιδιά» εργολαβία να εμποδίζουν κάθε άλλη έκφραση γνώμης ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ
(φωτο Δ και φωτο Ε)
ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ;
 
Ναι αμέ, σε πορεία για την μνήμη του Γρηγορόπουλου στις 06.12.2016
Με άφθονο φωτογραφικό υλικό στο ρεπορτάζ που το συνοδεύει
http://m.popaganda.gr/269574-2/
(φωτο ΣΤ)
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Σίγουρα αν αναζητήσουμε κι άλλο, θα βρούμε αρκετές ακόμα εμφανίσεις του συγκεκριμένου πανό, αλλά καταλάβαμε καλά, από ποιόν χώρο προέρχεται, ποιοι το κρατούν και πότε. Υποθέτω πως τώρα αναπαύεται στην κατάληψη του Πολυτεχνείου ανάμεσα σε μπουκάλια, στουπιά και φωτοβολίδες περιμένοντας την επόμενη χρήση του.

Γιατί έγινε τελικά όλη αυτή η σκηνοθεσία, στήθηκε ένα ψευδομαθητικό αναρχικό ΑΝΤΙ-συλλαλητήριο για την μέρα που είχε προγραμματιστεί το μαθητικό συλλαλητήριο;

Γιατί συντονίστηκαν ξαφνικά και μίλαγαν για «τσάκισμα του φασισμού» πρωθυπουργός, κυβέρνηση, υπουργοί, και ΜΜΕ με τους ΑΝΤΙΦΕΣ των Εξαρχείων φανερώνοντας πόσο συνεκτικά δεμένοι είναι μεταξύ τους;

Μα για πολλούς λόγους. Παρακολουθήσαμε μια ενορχηστρωμένη γκεμπελίστικη προπαγάνδα κατασυκοφάντισης του μαθητικού κινήματος, όπως γίνεται εδώ και μήνες για τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Έπειτα για να δείξουν πλάνα με κοκκινόμαυρες σημαίες, κι όχι με τις γαλανόλευκες Ελληνικές, τους μπάχαλους των Εξαρχείων, κι όχι τους πραγματικούς μαθητές, με τα καθαρά πρόσωπα να τραγουδούν Μακεδονία ξακουστή.

Κυρίως όμως γιατί φοβούνται, τρέμουν αυτό το νέο ακηδεμόνευτο, ξέσπασμα αντικυβερνητικής πολιτικής που ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν με κανένα τρόπο. Τις μικρότερες ηλικίες, τα νέα παιδιά Λυκείων και Γυμνασίων που δεν πρόλαβαν να εξουδετερώσουν, αλλοτριώσουν και παραλύσουν όπως έχουν κάνει με τους φοιτητές.

Φοβούνται τόσο πολύ που οργάνωσαν άρον άρον το ΑΝΤΙ-συλλαλητήριο για να τρομοκρατήσουν μαθητές και γονείς και να μην κατέβουν στους δρόμους. Και για να είναι σίγουροι γι αυτό, φρόντισαν τα συνθήματα τους να είναι εξόχως απειλητικά για αυτούς που διαφωνούν μαζί τους.

«ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ήταν πάντα τα ορφανά του Στάλιν.
Αν θέλουν να βρουν τον Φασισμό, ας κοιταχτούνε στον καθρέφτη τους.

ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...