Η ύστατη προσπάθεια του Ρεντ να σώσει τη ζωή του από τις ύαινες και η αναπάντεχη ανατροπή

Freepen.gr - Ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, ο Ρεντ απομακρύνεται πολύ μακριά από το σπίτι του εξερευνώντας την περιοχή και βρέθηκε περιτριγυρισμένος από 20 άγριες ύαινες.

Παρόλο που μπορεί να φανεί συγκλονιστικό, δεν είναι ανήκουστο για ομάδες από ύαινες να επιτίθενται σε λιοντάρια - συνήθως τα μικρά ή τα μεγαλύτερα σε ηλικία. Οι ύαινες είναι ένα ευφυές και προσαρμόσιμο είδος που συνεργάζονται μεταξύ για να προστατεύσουν τις ομάδες τους.

Η στιγμή καταγράφηκε από τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC, που κινηματογραφούσε την υπερηφάνεια των λιονταριών για τη σειρά Dynasties.

Ο παραγωγός των Lions Simon Blakeney θυμάται τη στιγμή που ο νεαρός Ρεντ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Αρχικά προσπάθησε να δείξει πόσο κυρίαρχος είναι κυνηγώντας μια μια τις ύαινες. Ωστόσο περικυκλωμένος και κουρασμένος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Κάθε φορά που έπιανε μια, οι άλλες του επιτίθεντο από πίσω. 

Ωστόσο την τελευταία στιγμή εμφανίζεται ο φίλος του, ο Τατού.

Βασικό δίδαγμα; Μην σταματάς να αγωνίζεσαι μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντα να υπολογίζεις τους φίλους σου και να είσαι ευγνώμων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail