Πρόεδρος της Βουλγαρίας: Διαφωνώ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία"


Freepen.gr - Για τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ, οι ενέργειες της βουλγαρικής κυβέρνησης σχετικά με την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα και εις βάρος της χώρας του. Προβλήματα αιώνων που έχουν επιδεινωθεί μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθούν μέσα σε έξι μήνες, δήλωσε ο Ρούμεν Ραντέφ, Πρόεδρος της Βουλγαρίας στο Darik Radio, όπως αναφέρει το tv21.tv/mk.

- Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία για σχέσεις καλής γειτονίας με την πΓΔΜ χωρίς να μιλήσει με την Ελλάδα και χωρίς εσωτερική συναίνεση, ήταν ουσιαστικά για τη δόξα - λέει ο Ράντεφ.

Εξήγησε ότι ως πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν συμφωνεί με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και τόνισε ότι εάν η Βουλγαρία είχε μια σοβαρή θέση, τώρα ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας θα ήταν συνυποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης μαζί με το Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail