Αντιμετωπίστε την αμυγδαλίτιδα και τον πονόλαιμο μέσα σε λίγες ώρες

Ο πονόλαιμος και η αμυγδαλίτιδα κάνουν επίπονη και σχεδόν αδύνατη την κατάποση, με αποτέλεσμα κάθε φορά να αισθάνεστε μια έντονη ενόχληση σε σημείο που δε μπορείτε να απολαύσετε ούτε το φαγητό σας. Υπάρχουν βέβαια οι σταγόνες και τα σιρόπια που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο και να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την αμυγδαλίτιδα και τον πονόλαιμο, υπάρχουν όμως και φυσικά γιατροσόφια με αγνά, φυσικά υλικά και βότανα, που υπόσχονται να κάνουν το ίδιο.

Αναδημοσίευση από: votanonkipos.gr

Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό σιρόπι με βότανα, τότε δεν έχετε παρά να στραφείτε σε φυσικές θεραπείες που με τη βοήθεια των βοτάνων μπορούν να σας ανακουφίσουν από τον πονόλαιμο ακόμα και μέσα σε διάστημα 4 ωρών. Μια τέτοια θεραπεία θα δούμε σήμερα και θα σας βοηθήσει να έχετε το πάνω χέρι τις κρύες ημέρες του χειμώνα που το κρυολόγημα, η αμυγδαλίτιδα και ο πονόλαιμος είναι σε έξαρση. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα της φύσης ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής που ακολουθεί και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερη υγεία.
Συνταγή για να απαλλαγείτε από τον πονόλαιμο και την αμυγδαλίτιδα

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε 200 ml νερό μαζί με 80 γραμμάρια τριμμένο κύμινο.
Αφήστε να βράσει για 15 λεπτά και αμέσως μετά κλείνετε το μάτι
Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα παχύρρευστο μείγμα σκούρου χρώματος, που να μοιάζει με το κατακάθι του καφέ.
Σουρώστε καλά το μείγμα και προσθέστε επιπλέον 50 ml νερό.
Βάλτε το πάλι να πάρει μια βράση και στη συνέχεια αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Τέλος, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας κονιάκ ή ουίσκι και το σιρόπι είναι έτοιμο!

Οδηγίες χρήσης:

Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας κάθε μισή ώρα. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα μέσα στις πρώτες 2 ώρες. Ενώ μετά από μερικές ώρες, τα συμπτώματα και οι ενοχλήσεις θα πρέπει να έχουν φύγει εντελώς και να μπορείτε να καταπίνετε χωρίς καμία ενόχληση. Σε περίπτωση που έχετε πιο σοβαρή αμυγδαλίτιδα χρησιμοποιήστε τη συγκεκριμένη θεραπεία μέχρι να παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση.

Πάντα ο γιατρός σας έχει τον πρώτο λόγο, γιαυτό αν δείτε ότι τα συμπτώματα επιμένουν συμβουλευτείτε τον, διότι εκείνος γνωρίζει καλύτερη τη δική σας περίπτωση. Αυτή η συνταγή λειτουργεί καλά σε ασθενείς που πάσχουν από πονόλαιμο και χρόνια αμυγδαλίτιδα, επειδή η κατάσταση της υγείας σας μπορεί να διαφέρει είναι προτιμότερο να συμβουλεύεστε το γιατρό σας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail