Κατάρ και Ρωσία πίσω από τις ταραχές στη Γαλλία

Οι λαοί, ο "απλός κόσμος" δεν επαναστατούν ποτέ, είναι ανίκανοι. Όλες οι επαναστάσεις, ακόμα και η Γαλλική του 1789, έχουν υποκινηθεί απο παρασκηνιακές ελίτ και παράγοντες.

Από: hellenicsunrise2.blogspot.com
Greek Spirit
6-12-2018

Οι Γάλλοι δεν είναι εξυπνότεροι απο τους Έλληνες που έχουν ξαπλάρει στους καναπέδες και δεν αγχώνονται ιδιαίτερα για την κρίση.

Οι ''λαοί'' είναι τόσο ανόητοι που όχι δεν μπορούν να κάνουν επαναστάσεις αλλά και στέλνουν τα παιδιά τους στους πολέμους να σκοτωθούν τραγουδώντας πατριωτικά τραγούδια.

Το Κατάρ εδώ και πάνω απο μια δεκαετία έχει υποσκάψει τα θεμέλια της γαλλικής οικονομίας και κοινωνίας.

Οι ταραχές στο Παρίσι δεν είναι κάτι καινούργιο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν σημειωθεί ταραχές στα παρισινά προάστια όπου κατοικούν αραβικής καταγωγής πληθυσμοί, όλες με υποκίνηση του Κατάρ.

Το Κατάρ έχει διεισδύσει στην γαλλική οικονομία και έχει εξαγοράσει βιομηχανίες και έργα υποδομής. Η Γαλλία ,όπως και η Βρετανία, εξαρτώνται απόλυτα απο τα καταριανά κεφάλαια.

Το Κατάρ εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον χρηματοδοτεί το σαλαφισμό στις φτωχές συνοικίες του Παρισιού όπου κατοικούν άραβες μετανάστες. Στις συνοικίες αυτές οι νεαροί κάτω των 30 αποτελούν την πλειοψηφία και σε μεγάλο βαθμό είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι οι οποίοι είτε αρνούνται είτε αδυνατούν να ενταχθούν στην γαλλική κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.

Εδώ και δύο χρόνια το Κατάρ έγινε με το ζόρι σύμμαχος της Ρωσίας.

Η Ρωσία νίκησε το Ισλαμικό Κράτος , το οποίο ήταν δημιούργημα του Κατάρ και των ΗΠΑ. Η Ρωσία επίσης δορυφοροποίησε την Τουρκία που αποτελεί στενό σύμμαχο του Κατάρ. Το Κατάρ έχει ως αιώνιο αντίπαλο το Ιράν Οι δύο χώρες μοιράζονται υποθαλάσσια κοιτάσματα αερίου στον Περσικό Κόλπο αλλά το δε Ιράν είναι χώρα 80 εκατομμυρίων και σιιτική το μεν Κατάρ έχει το μέγεθος της Κύπρου και είναι σουνιτικό.

Ή Ρωσία αφού νίκησε το Ισλαμικό Κράτος προσέγγισε το Κατάρ και κατέστησε σαφές ότι εάν το τελευταίο δεν προσχωρήσει στην ρωσική σφαίρα επιρροής τότε η Ρωσία θα αμολύσει το Ιράν εναντίον του.

Η Ρωσία θέλει το Κατάρ ως σύμμαχο διότι μόνο αυτό κατέχει την τεχνογνωσία για την εξόρυξη αερίου και η Ρωσία έχει ανάγκη απο την αύξηση της παραγωγής του αερίου στην Σιβηρία. Ήδη το Κατάρ έχει εξαγοράσει το 47% της ROSNEFT και με τις ευλογίες Πούτιν διαθε΄τει την τεχνογνωσία του για την εξόρυξη αερίου στην Σιβηρία.

Ο Πούτιν δε θέλει την ίδρυση Ευρωστρατού. Ο Πούτιν γενικά δεν θέλει καμία κίνηση η οποία να προσδίδει στην διαλυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση προοπτική επιβίωσης.

Ο δε Μακρόν είναι πρόεδρος ο οποίος νίκησε πριν απο ενάμιση χρόνο έναντι των υποψηφίων που υποστήριζε παρασκηνιακά η Ρωσία.

Ο Μακρόν έχει εργασθεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος των ROTHSCHILD και είναι πιστό σκυλάκι της Μέρκελ.

Παρόλα αυτά ο Μακρόν έχει τολμήσει να εκστομίσει κάποιες κορώνες για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας που ενοχλούν τους Ρώσους. Ο Μακρόν θέλει την επιστροφή της Γαλλίας στην μεταπολεμική Συρία, εφόσον η Συρία και ο Λίβανος είναι πρώην γαλλικές αποικίες.

Σήμερα ωστόσο είναι ρωσικές αποικίες..

Επίσης ο Μακρόν τόλμησε να αναφέρει την ανάγκη ίδρυσης Ευρωστρατού,κάτι που ο Πούτιν απεχθάνεται διότι εάν ποτέ οι Ευρωπαίοι ξυπνήσουν και επαναστρατικοποίησουν τις κοινωνίες τους τότε ο Πούτιν θα χάσει το στρατηγικό πλεονέκτημα στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης. Μια χαρά τα πάει σε Κριμαία και Αν. Ουκρανία, δεν είναι ώρα για να αντιμετωπίσει επιπρόσθετη αντίσταση.

Ο Πούτιν χρησιμοποιεί το δίκτυο του Κατάρ στη Γαλλία για την αποπομπή Μακρόν.

Ας φωνάζουν τα "κίτρινα γιλέκα" συνθήματα "θέλουμε τον Τραμπ", πίσω από τις ταραχές κρύβεται η Ρωσία η οποία δεν θέλει ευρωστρατό, θέλει την Γερμανία αποδυναμωμένη (Ο Μακρον είναι λακές της Μέρκελ) ,θέλει επίσης την Ευρωπαϊκή Ένωση σε τροχιά διάλυσης.

Υπάρχει στα συρτάρια ένα σχέδιο των ΗΠΑ το οποίο προβλέπει την Γαλλία ως ηγέτιδα δύναμη της ''Μεσογειακής Ένωσης'', μιας ένωσης κρατών που βρέχονται απο την Μεσόγειο και η οποία θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην Ε.Ε. της Γερμανίας εάν ποτέ αυτή δεν υποταχθεί στις ΗΠΑ.

Η Μεσογειακή Ένωση θα αφαιρούσε όλα τα ερείσματα της Ρωσίας σε Βαλκάνια-Βόρεια Αφρική-Μέση Ανατολή.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι επαναστάσεις δεν ξεκινάνε από το "λαό", ειδικά από την μεσαία τάξη όπως θέλουν να μας πείσουν .Οι μεσαία τάξη της Γαλλίας σίγουρα υφίσταται τις συνέπειες της ληστρικής οικονομικής πολιτικής Μακρόν -Μέρκελ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε στον κόπο να συγκρουσθεί με την αστυνομία στους δρόμους και να χάσει την ησυχία της.

Είναι σίγουρο ότι πίσω από τις ταραχές βρίσκεται μια ελίτ πολύ πιο οργανωμένη από τον μέσο Γάλλο.

Το καλοκαίρι του 2017 ο τότε αρχηγός των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός ντε Βιλιέ παραιτήθηκε μετά από σύγκρουση με τον Μανωλάκη (Εμμανουέλ) Μακρόν. Ο Μακρόν ήθελε την μείωση του αμυντικού προϋπολογισμού και την μείωση του προσωπικού κατά 34,000.

Σήμερα ο γαλλικός στρατός κλήθηκε να ενισχύσει την αστυνομία στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός...

Το πιθανότερο είναι το "βαθύ" γαλλικό κράτος να συνεργάζεται με την Ρωσία για την ανατροπή του Μανώλη Μακρόν που έχει νυμφευθεί την υπέργηρη δασκάλα του .

Η Γαλλία έχει χαρακτηριστικά που διαφέρουν από τις αγγλοσαξονικές χώρες. Έχει ένα τεράστιο δημόσιο τομέα, πλήρως οργανωμένο ο οποίος εξάγει μάλιστα τεχνογνωσία στην επιστήμη της δημόσιας διοίκησης και σε άλλες χώρες. Στην κορυφή του δημοσίου τομέα βρίσκονται ιθύνοντες με ρίζες στο παλιό αριστοκρατικό παρελθόν της χώρας.

Η ελίτ αυτή είναι πατριωτική και δεν έχει καμία σχέση με τους δήθεν Έλληνες κοτζαμπάσηδες και δοσίλογους που έχουν σχηματίσει τα πολιτικά "τζάκια" στην ψωροκώσταινα.

Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με την συνεργασία με την Ρωσία για την ανατροπή του Μακρόν πάει πακέτο και το Κατάρ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...