Στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς μπορείς να πας, αρκεί να ξέρεις πότε!

Το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, λόγω ελλείψεων Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού. Εξυπηρετεί μαζί με το Νοσοκομείο Θήβας πάνω από 120.000 μόνιμους κατοίκους.

Όπως σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ, υποστελεχωμένα σε γιατρούς και Νοσηλευτές είναι και τα άλλα δύο Νοσοκομεία της περιοχής της Άμφισσας, της Θήβας καθώς επίσης και το Κέντρο Υγείας Ιτέας το οποίο λειτουργεί μόνο πρωί σαν να είναι τράπεζα. Το Νοσοκομείο της Άμφισσας που εξυπηρετεί πλην των επισκεπτών 40.000 μόνιμους κατοίκους του Νομού Φωκίδας λειτουργεί χωρίς παθολογική κλινική που έκλεισε λόγω έλλειψης Παθολόγων και 23 ημέρες το μήνα το Νοσοκομείο εφημερεύει χωρίς Ακτινολόγο. Και όμως τα δύο Νοσοκομεία (Λειβαδιάς, Άμφισσας μαζί με το Κέντρο Υγείας Ιτέας), πλην των μονίμων εξυπηρετούν χιλιάδες επισκέπτες, ειδικά τώρα μάλιστα που έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη Λειβαδιά το Νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς Αναισθησιολόγο 12 ημέρες το μήνα. Ως εκ τούτω δεν λειτουργεί ο χειρουργικός τομέας 12 ημέρες το μήνα.

5 ημέρες το μήνα δεν εφημερεύει Ακτινολόγος.
6 ημέρες το μήνα δεν εφημερεύει Ορθοπεδικός.

Οι εφημερίες του Καρδιολόγου καλύπτονται με μετακινήσεις Καρδιολόγου από το Νοσοκομείο της Θήβας.

Κατά τα άλλα η Διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να ανοίξει Παιδιατρική Κλινική με μετακινήσεις του λειψού Νοσηλευτικού Προσωπικού από άλλα Νοσηλευτικά τμήματα. «Ασφαλώς και χρειάζεται η Παιδιατρική Κλινική, όχι όμως με τέτοια στελέχωση Νοσηλευτικού Προσωπικού» συμπληρώνει η Ομοσπονδία.

Με τις μετακινήσεις διαταράσσεται η λειτουργία όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου, τα οποία ούτως ή άλλως λειτουργούν με σημαντικές ελλείψεις σε Νοσηλευτικό Προσωπικό.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...