Μετά τις ΗΠΑ φεύγει και το Ιράν από τη Συρία; Τι αποκαλύπτει ο Ελληνας τ. σύμβουλος του Τραμπ

Freepen.gr - Μια άλλη οπτική διάσταση στην αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία δίνει ένας σύντομος σχολιασμός του George Papadopoulos, τ. σύμβουλος του προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Όπως σημειώνει, η Συρία πρόκειται να σταθεροποιηθεί από μόνη της. 

Ο Ασαντ δεν πρόκειται να πάει πουθενά καθώς οι χώρες που έλαβαν μέρος στον πόλεμο προτιμούν το διάβολο που γνωρίζουν παρά εκείνον που δεν ξέρουν όπως θα ήταν οι ακραίοι ισλαμιστές. Ο ίδιος εκτιμά ότι όσο η Ρωσία και οι ΗΠΑ κρατούν έξω από τη Συρία το Ιράν, τότε κερδίζουν οι ΗΠΑ.

Συνεπώς υπάρχει κάποια συμφωνία αποχώρησης των Ιρανών; Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνάντηση Αμερικανών αξιωματούχων στη Δαμασκό με Σύριους προτείνοντας αυτήν τη διπλή αποχώρηση.

Ένα νέο και ιδιαίτερο κεφάλαιο στο συριακό πόλεμο μόλις άνοιξε. Τους επόμενους μήνες θα φανούν το αποτέλεσμα και οι όποιοι όροι της συμφωνίας καθώς επίσης τα συμβαλλόμενα μέρη της.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail