Ζάεφ: Να πραγματοποιηθεί ο στόχος μας για μία παγκόσμια «Μακεδονία»


Freepen.gr - «Η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα για να γίνει το 30ο μέλος της ισχυρότερης συμμαχίας στον κόσμο, το ΝΑΤΟ. Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια διαδικασία με την οποία οικοδομούμε ένα κράτος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έτσι γινόμαστε ίσοι με τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» σημειώνει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε μήνυμά του για το 2019.

Και προσθέτει τον στόχο του νέου έτους:

Όλες οι ευχές μας και οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν: Μία ειρηνική και σταθερή χώρα, ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ και μέλος της ΕE και μια παγκόσμια και δίκαιη «Μακεδονία» 

Ο...μετριοπαθής Ζάεφ πήρε γλώσσα, εθνικότητα και κατήργησε το βόρεια. Η Συμφωνία των Πρεσπών αποδεικνύεται πράγματι επωφελής αρκεί να είναι κανείς Σκοπιανός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail