Επίσκοπος Μόρφου: Τα δύο μεγάλα σημεία των φοβερών γεγονότων που έρχονται

Τα δύο σημεία των μεγάλων γεγονότων που έρχονται και θα συνταράξουν Ελλάδα - Κύπρο και ιδιαίτερα έντονα όλο τον κόσμο, αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μιλώντας για τον Άγιο Πορφύριο στο Μοναστήρι του, στο Μήλεσι Αττικής, στις 7 Ιουνίου 2018, λίγες μόλις ημέρες πριν την επαίσχυντη υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και ενώ στην Ιταλία πραγματοποιείται μια τεράστια αλλαγή που οδηγεί στην διάλυση της Ε.Ε., την οποία είχε προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος, αλλά και λαϊκοί άγιοι άνθρωποι της Κύπρου!

Το πρώτο σημείο έχει να κάνει με τα Ελληνοτουρκικά (απειλή προς Κύπρο, εισβολή σε Ελλάδα), ενώ το δεύτερο με το Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο που θα είναι τρομερός για την ανθρωπότητα και δυστυχώς όπως βλέπουμε τον προετοιμάζει μεθοδικά ο Τραμπ... Ο Μητροπολίτης που έχει μελετήσει όσο κανείς τα επερχόμενα, καθώς είχε την ευλογία να γνωρίζει προσωπικά όλους τους άγιους Γέροντες των καιρών μας, όπως τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη τον οποίο είχε Γέροντα (Πνευματικό), τον Άγιο Πορφύριο, τον Άγιο Παΐσιο και άλλους κεκρυμμένους αγίους της Κύπρου, ζητά όμως την προσωπική μας νυχτερινή, καθημερινή προσευχή, για να έρθει το κακό μικρότερο και σε εμάς και σε όλον τον κόσμο!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ NOIAZOMAI

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.