Νέα σφαλιάρα του Τραμπ σε Μακρόν: Ζητάς ευρωστρατό ενώ εμείς καθαρίσαμε για σας σε δύο Πολέμους!

Freepen.gr - Η κόντρα του κλυδωνιζόμενου Γάλλου Προέδρου, Μακρόν με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τραμπ γύρω από τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού που προωθεί ο πρώτος συνεχίζεται. Ο Μακρόν τάχθηκε εκ νέου υπέρ της συγκρότησης ενός Ευρωπαϊκού Στρατού έτσι ώστε τα κράτη - μέλη της ΕΕ να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ποικίλες απειλές. Άμεση ήταν η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ:

«Η ιδέα ενός Ευρωπαϊκού Στρατού δε δούλεψε πάρα πολύ καλά στον 1 Π.Π ή στον 2. Αλλά οι ΗΠΑ ήταν εκεί για εσάς και πάντα θα είναι. Το μόνο που ζητάμε είναι να πληρώσετε το δίκαιο μερίδιό σας στο ΝΑΤΟ. Η Γερμανία καταβάλλει 1% ενώ οι ΗΠΑ πληρώνουν το 4,3% ενός πολύ μεγαλύτερου ΑΕΠ - για να προστατεύσουν την Ευρώπη. Δικαιοσύνη!»



Αξίζει να σημειώθει ότι πάλι μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε προχωρήσει σε ανάλογο tweet απευθυνόμενος στο Μάκρον λέγοντάς ότι η Γερμανία ήταν εκείνη που προκάλεσε δύο αιματοκυλίσματα.

Είχαμε δημοσιεύσει τότε στη Freepen.gr (πλήρης δημοσίευση) :

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail