Η πιο διάσημη πόζα λιονταριού που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει άπειρες φορές

Freepen.gr - Είμαστε στο 1926 όταν σύμφωνα με το history of moments κινηματογραφήθηκε η σκηνή της παραπάνω φωτογραφίας. Ήταν το 1924 όταν ο επιχειρηματίας ψυχαγωγίας Marcus Loew απέκτησε τον έλεγχο των Metro Pictures, της Goldwyn Pictures και της Louis B. Mayer Pictures, ιδρύοντας τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios.

Η MGM ασχολείται κυρίως με την παραγωγή και διανομή ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεοπτικών προγραμμάτων ενώ διαθέτει ένα από τα παλαιότερα στούντιο κινηματογραφικών ταινιών στον κόσμο.

Το 1971, ανακοινώθηκε ότι η MGM θα συγχωνευθεί με την 20th Century Fox, ένα σχέδιο όμως που δεν καρποφόρησε.

Κατά τα επόμενα 39 χρόνια, πέρασε διάφορες καμπές με ορόσημο την αίτηση πτώχευσης στις 3 Νοεμβρίου 2010. Το σχήμα που προέκυψε έφερε τους Gary Barber και Roger Birnbaum, στελέχη της Spyglass Entertainment, σε θέση διευθυντών και συμπροέδρων. Από το 2017, η MGM παράγει, συγχρηματοδοτεί και συνδιανέμει την πλειοψηφία των ταινιών της με την Sony Pictures, την Paramount Pictures και την Warner Bros.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail