Οι εξεγέρσεις στη Γαλλία έχουν σημάνει τη διάλυση της ΕΕ και με προϋποθέσεις ίσως και του ΝΑΤΟ;


Το Brexit έχει ενθαρρύνει και άλλες χώρες, οι οποίες είναι θύματα της αδίστακτης εκμετάλλευσης, όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Στην ΕΕ πλέον υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας. Υπάρχει ένα κοινοβούλιο μάλλον για το θεαθήναι, που δεν έχει καμία εξουσία. Υπάρχει μια μη εκλεγμένη Επιτροπή που παίρνει τις αποφάσεις. 


Έτσι, οι ιθύνοντες της ΕΕ απομακρύνονται από τους λαούς της Ευρώπης. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι γερμανικές και ολλανδικές τράπεζες μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο σαν ρυθμιστικοί παράγοντες εξελίξεων, σε καταχρεωμένες χώρες όπως είναι η Ελλάδα. Επίσης, αν η ΕΕ διαλυθεί, στη συνέχεια, πιθανόν θα ακολουθήσει το ΝΑΤΟ. 

Σκεφτείτε ότι το ΝΑΤΟ λειτούργησε ως ο μανδύας με τον οποίο οι ΗΠΑ ήταν σε θέση να επέμβουν στη Λιβύη στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και προσπάθησαν να εισβάλουν στη Συρία και να επιτεθούν στο Ιράν, που εντέλει κατάφεραν να επιβάλουν κυρώσεις, όχι μόνο στο Ιράν αλλά και στη Ρωσία. Οι μόνοι λόγοι που η Ουάσιγκτον μπορούσε να το κάνει αυτό είναι λόγω του ΝΑΤΟ. 

Έτσι, αν το ΝΑΤΟ διαλυόταν, θα έχανε την κάλυψη της η Ουάσινγκτον για την “επιθετικότητά” που προτάσσει ως παγκόσμιος ρυθμιστής και “Πλανητάρχης”, καθώς δεν θα μπορούσε πλέον να χρησιμοποιήσει τον πολιτικοστρατιωτικό βραχίονα του ΝΑΤΟ για να οδηγήσει τους Ευρωπαίους σε σύγκρουση με τη Ρωσία και το Ιράν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail