Έλληνες πολίτες κάτω από τη σημαία της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Χαλίτ Χαμπίπογλου-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)  στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Χάλβερ-Γερμανίας. Η ABTTF λειτουργεί  σαν τουρκικό προξενείο για τους μουσουλμάνους που κατάγονται από την ελληνική Θράκη και μένουν βασικά σε Ολλανδία και Γερμανία. Βρίσκεται φυσικά ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ στην ¨γραμμή¨ της Τουρκίας για όλα τα πολιτικά θέματα.

Από: tourkikanea.gr

Εν προκειμένω θα θέλαμε να σχολιάσουμε το ¨ντεκόρ¨ του εντευκτηρίου του συλλόγου αυτού. Για να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας έχουμε βάλει νούμερα πάνω από κάθε σημείο της διακόσμησης για το οποίο θα σας εμημερώνουμε

1) Κάδρο με θέμα την άλωση της Κωνσταντινούπολης
2) Χάρτης της ελληνκής Θράκης με τουρκικ;A τοπωνύμια και με φόντο την μορφή του εθνικιστή Σαδίκ Αχμέτ.
3) Κολάζ με αναφορά στην ¨Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη¨ που παρουσιάζει την σημαία της Τουρκίας και την σημαία αυτού του μορφώματος
4) Τουρκική σημαία.
5) Ο Μουσταφά Κεμάλ
6) Ο εθνικιστής Σαδίκ Αχμέτ
7) Διακρίνουμε τις μορφές των Κεμάλ και Σαδίκ, μαζί με τις ¨αντίστοιχες¨σημαίες.
8) Η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨
9) Ο ύμνος (!) της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨

Κι αν αναρωτιέστε τι άλλο υπάρχει στα δεξιά τη φωτογραφίας που δεν φαίνεται, να σας δείξουμε, από μια παλιότερη φωτογραφία (5/2018)


Είναι ο χάρτης της Τουρκίας!

Οι συντοπίτες μας, οι Έλληνες πολίτες, που αγαπάνε την πατρίδα τους… 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...