Ζούμε δραματικές στιγμές - Με ρεφενέ ο Καμμένος προσπαθεί να μαζέψει τα λεφτά για τις φρεγάτες

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Σε λίγο η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει. Άρα θα μεγαλώσουν και οι υλικές ανάγκες του Στόλου, όπως είπε και ο Αρχηγός του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις έχει κηρυχθεί το 2019 ως έτος ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς.

Ιδιαίτερα, όμως, για το Πολεμικό μας Ναυτικό, το 2019 είναι η ώρα να ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του Στόλου. Η πατρίδα και το κράτος θα δώσει από το υστέρημα των ελλήνων πολιτών ότι περισσότερο μπορέσει. Τώρα όμως έχουμε την ανάγκη των μεγάλων δωρητών και ευεργετών της πατρίδας.

Καλώ του Έλληνες εφοπλιστές, καλώ όμως και όλους τους πολίτες, από το υστέρημά τους, από την 1.1.2019 που θα ανοίξει λογαριασμός για την ενίσχυση του Στόλου, για την απόκτηση νέων φρεγατών και ναυαρχίδας, να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια. Να θυμηθούν το παράδειγμα του Αβέρωφ και όλων των μεγάλων ευεργετών. Πρώτος θα καταθέσω τον μισθό μου σε αυτή την προσπάθεια και ζητώ από όλους σας την ενίσχυση του Στόλου για το 2019.


Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ για την εθνική άμυνα και ο υπουργός εκτιμά ότι με τις πενταροδεκάρες του καθενός μας θα υπάρξει συνδρομή στην εθνική προσπάθεια. Το πολύ πολύ να αγοράσουμε κανέναν από τους κάβους. Αν ο κ. Καμμένος επιθυμεί χρήματα για τις φρεγάτες, να αναζητήσει στα φετινά, περυσινά και προπέρσινα κοινωνικά μερίσματα. Ήδη θα βγάλει τρία πλοία και αν σταματήσουν οι διορισμοί στο δημόσιο, θα βγάλει και τέταρτο ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια θα βγάλει άλλες τόσες μονάδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail