Φοβερή καταγγελία δημοσιογράφου: Τον έβγαλαν από το Παλαί Ντε Σπορ και μετά αστυνομικός του έσπασε το τηλέφωνο και τον συνέλαβε

Freepen.gr - Τη δική του εμπειρία στην προσπάθειά του να ακούσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα διηγείται ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Αδαλής, ιδρυτής των Aegeantimes και αρθρογράφος της εφημερίδας Οικονομική Ασφαλιστική.

Αφενός ενώ προσήλθε μόνος του στο Αλεξάνδρειο και ενώ εισήλθε στο γήπεδο, οδηγήθηκε τελικά εκτός μετά από υπόδειξη ορισμένων προσωπών σε αστυνομικό όργανο.

Κατόπιν κι ενώ επικοινωνούσε στο τηλέφωνο, ένας αστυνομικός θεωρήσας ότι τον βιντεοσκοπεί, του γύρισε το χέρι και του έσπασε το κινητό δίνοντας εντολή να προσαχθεί.

Η συνέχεια στο βίντεο και το πως ο δημοσιογράφος από το να κάνει τη δουλειά του κατέληξε κρατούμενος μαζί με άλλους νοικοκυραίους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail