«Ζόραν πάψε και μη μιλάς»...αφού ψηφιστεί η Συμφωνία, λέγε ό,τι θες!

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης “συμφωνίας των Πρεσπών”. Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο».

Παναγιώτης Αποστόλου
 
Αυτά δήλωσε προχτές ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος! Ωστόσο, από πλευράς μου θα σας ενημερώσω ότι – σύμφωνα με πληροφορία ειδικής πηγής μου του εξωτερικού, που “υπηρετεί” στην Αθήνα – οι δηλώσεις Ζάεφ περί της διδασκαλίας της “Μακεδονικής γλώσσας” στην Ελλάδα, ενόχλησε πολύ αξιωματούχους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Οι οποίοι ανέθεσαν στον Μάθιου Νίμιτς να τηλεφωνήσει στον Ζόραν Ζάεφ και να του μεταφέρει, πως είναι πολύ ηλίθιος, μη μπορώντας να κρατήσει κλειστό το στόμα του! Αφού, θα χαλάσει μια δουλειά που στήθηκε επί δεκαετίες από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Ταυτόχρονα, να του υπενθυμίσει ότι εκθέτει με την αμετροέπειά του την ελληνική κυβέρνηση, η οποία “συνεργάστηκε” άψογα στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς!
«Κλείσε το στόμα σου μέχρι να επικυρωθεί η Συμφωνία από την Αθήνα και μην προκαλείς! Μετά έχεις πλεονέκτημα και λέγε ότι θες».

Τι έχει να πει ο Πάνος ο Καμμένος, ο οποίος στις δηλώσεις είναι πολύ καλός, όμως εξακολουθεί και στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση που παραχωρεί τη Μακεδονία μας στους ιστορικά πουθενάδες Σκοπιανούς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail