Αλβανός δημοσιογράφος: Κανείς Αλβανός δε συλλυπήθηκε την οικογένεια της Ελένης

Freepen.gr - «Πριν από λίγες μέρες μια νεαρή φοιτήτρια στη Ρόδο, στην Ελλάδα, ξυλοκοπήθηκε και χτυπήθηκε με σκληρό αντικείμενο στο κεφάλι από έναν Αλβανό. Ο τελευταίος προσπάθησε να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε. Αυτός και ένας φίλος του χτύπησαν τη φοιτήτρια και την έριξαν στη θάλασσα, όπου το κορίτσι πνίγηκε. Κανείς από τους Αλβανούς δεν ήρθε να συλλυπηθεί την οικογένεια αυτού του νεαρού κοριτσιού. Αν ήταν κόρη αλβανικής καταγωγής, οι επιθέσεις θα είχαν ξεκινήσει και πάλι από την αρχή» σημειώνει ο Αλβανός δημοσιογράφος Esido Barkaj σε άρθρο με τίτλο "Η αγάπη που μπορεί να μισήσει" στην ιστοσελίδα mapo.al.

Ο Barkaj καταπιάνεται με την όξυνση των ελληνο-αλβανικών σχέσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σημειώνει ότι μεμονωμένα περιστατικά από τη μία ή την άλλη πλευρά δεν μπορούν να αντιπροσωπεύουν την στάση ενός ολόκληρου λαού.

Το άρθρο ξεκινά με τη δολοφονία του Κώστα Κατσίφα και καυτηριάζει τις επιθέσεις που δέχθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.

Η αναφορά στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη γίνεται προς το τέλος του άρθρου όπου ο Barkaj σημειώνει πως ο 19χρονος Αλβανός δεν αντιπροσωπεύει ούτε το αλβανικό κράτος ούτε την προέλευσή του και πως αντίθετα θα δικαστεί για το ότι αφαίρεσε τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail