Συναγερμός στη Συριακή Αεράμυνα στο Αεροδρόμιο της Δαμασκού εναντίον στόχων που τελικά ήταν jamming

Freepen.gr - Η αεράμυνα της Συρίας ενεπλάκη και αναχαίτισε "εναέριους στόχους του εχθρού" κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, σύμφωνα με αναφορές των κρατικών των ΜΜΕ.

Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς παρεμποδίστηκε ή ποιος μπορεί να ήταν πίσω από την αναφερθείσα επίθεση.

Αναφορές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο εκρήξεις δίχως να διευκρίζεται αν πρόκειται για εκρήξεις στο έδαφος ή στον αέρα. Υπάρχουν δημοσιεύσεις για ισραηλινή επίθεση μετά την παράδοση οπλικών συστημάτων από ιρανικό αεροσκάφος στη Δαμασκό για τις ανάγκες της Χεζμπολάχ.

Ωστόσο όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Kenork Almassian, υπεύθυνος του syriana-analysis.xom, οι Σύριοι αξιωματούχοι απέσυραν τη σχετική ανακοίνωση καθώς τελικά επρόκειτο για ηλεκτρονικό jam. Την ίδια εκδοχή δίνουν και άλλοι Σύριοι ακτιβιστές με τη σημειώνει πως έχει κατέβει η ανάρτηση του συριακού πρακτορείου.

Την ίδια στιγμή και το σημειώνει ότι πρόκειται για λάθος συναγερμό και πως το Αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά.

Ενημέρωση: Τελικά και το πρακτορείο SANA επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση στο αεροδρόμιο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail