Ετοιμάζουν βιολογικό πόλεμο;

CC0
Εκείνοι που φωνασκούν κατά του Άσαντ για ρίψη χημικών, εργάζονται εντατικά και χωρίς να υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές, για τη δημιουργία βιολογικών όπλων μακρυά από το αμερικανικό έδαφος. Τραγικά αποκαλυπτικές καταγγελίες από τη Γεωργία.

Από: sputniknews.gr - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Οι μέρες των γιορτών είναι για κάποιους,(για την…αφεντιά μου καλή ώρα), και μέρες περισυλλογής. Στη μνήμη στριφογυρίζουν διάφορες εικόνες ανάλογα με το…ερέθισμα που θα υπάρξει. Να, βρήκα ένα θέμα που έκανε θόρυβο στα ρωσικά ΜΜΕ, χωρίς να περάσει στο ευρύ κοινό των χωρών της Δύσης. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και καθ´όλα επικίνδυνο θέμα: Την έναρξη λειτουργίας εργαστηρίου βιολογικών ερευνών στην Τιφλίδα της Γεωργίας από το 2004! Τώρα έρχονται στη δημοσιότητα τρομακτικά στοιχεία για εκατοντάδες θανάτους από «άγνωστη» αιτία.

Γύρισα πίσω τη μνήμη και θυμήθηκα την αποστολή μου στη Γεωργία το Νοέμβρη του 2003, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η αποκαλούμενη «επανάσταση των ρόδων». Ήταν η γεωργιανή εκδοχή του αμερικανικού πρότζεκτ ανατροπής της νόμιμης ηγεσίας της χώρας αυτής του Καυκάσου και της ανάδειξης στην εξουσία του πολλά υποσχόμενου τότε νεαρού «επαναστάτη», Μιχαήλ Σαακασβίλι.

Τον πέτυχα τότε στο δημαρχείο της Τιφλίδας που το είχε μετατρέψει σε «στρατηγείο», του ζήτησα συνέντευξη για «την ελληνική τηλεόραση», δέχτηκε με τα λόγια ότι «στην Ελλάδα βρίσκονται πολλοί συμπατριώτες μας και θέλω να τους καλέσω να κάνουν υπομονή και σύντομα θα γυρίσουν σε μια Γεωργία που θα ανθεί οικονομικά…». Πριν προλάβουμε να στήσουμε την κάμερα τον πήραν τηλέφωνο, τινάχτηκε στον αέρα με πιάνει από τον ώμο και λέει: Περίμενε λίγο θα γυρίσω…ήρθε από κάτω ο αμερικανός πρέσβης και…καταλαβαίνεις, πρέπει να κατέβω να τον υποδεχτώ… Έφυγε, δεν ξαναγύρισε, μετά δυο μέρες ολοκληρώθηκε το θέατρο της «επανάστασης» μέσα στο κοινοβούλιο, ο γέρο Σεβαρτνάτζε «ανατράπηκε» και ξεκίνησε μια νέα μέρα για την «οικονομική άνθηση» της χώρας…Και τώρα, 15 χρόνια αργότερα, βλέπω μια μόνο παράμετρο εκείνης της πορείας «άνθισης»…

Πολύ γρήγορα, την Άνοιξη 2004 οι αμερικανοί επικυρίαρχοι έβαλαν τον Μίσικο (όπως αποκαλούν χαϊδευτικά τον Μιχαήλ Σαακασβίλι) να υπογράψει συμφωνία με βάση την οποία σε προάστιο της Τιφλίδας, στο χωριό Αλεξέεφκα, στο χώρο όπου υπήρχε παλιά σοβιετική βάση, στήθηκε ενα εργαστήριο βιολογικών ερευνών με ευθύνη του υπουργείου άμυνας των…ΗΠΑ!

Επι επτά χρόνια μέσα στο εργαστήριο γινόταν επεξεργασία μικροβιολογικών όπλων και μόλις το 2011, έγινε η τελετή εγκαινίων με την παρουσία του υφυπουργού άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών… Οι αμερικανοί επιτετραμμένοι του εργαστηρίου έβαζαν τους τοπικούς παράγοντες να «ενημερώνουν» τον πληθυσμό ότι στόχος των ερευνών του εργαστηρίου είναι η μείωση των επιπτώσεων από πιθανές βιολογικές επιθέσεις.

Επιθέσεις από ποιον; Κανείς δεν εξηγούσε τίποτα…Άφηναν να εννοηθεί ότι γινόταν δουλειά για «προφύλαξη από επιδημίες». Για τα έργα και ημέρες των εργαστηριακών δραστηριοτήτων μίλησε πρόσφατα, στη Μόσχα, και έδωσε αποκαλυπτικά στοιχεία ο πρώην υπουργός κρατικής ασφαλείας της Γεωργίας, Ιγκορ Γεοργάτζε, ο οποίος κυνηγήθηκε από το καθεστώς του Σαακασβίλι και διέφυγε στο εξωτερικό για να αποφύγει την εξόντωση.

Ο Γεοργάτζε έφερε στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα που μαρτυρούν ότι στα χρόνια δράσης του εργαστηρίου έξω από την Τιφλίδα χρησιμοποιήθηκαν ως «πειραματόζωα» δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι τους οποίους διαβεβαίωναν ότι η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού από ηπατίτιδα C, είναι ακίνδυνη.

Τον περασμένο Οκτώβρη ο ρώσος στρατηγός, επικεφαλής των στρατευμάτων υπεράσπισης από χημικά και βιολογικά όπλα, Ιγκορ Κυρίλλοφ, αποκάλυψε πως οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου στην Τιφλίδα δεν δοκίμαζαν νέα φάρμακα κατά της ηπατητιδας C, αλλά έκαναν πειράματα τοξικών χημικών φαρμάκων πάνω σε πολίτες. Τώρα λοιπόν έρχεται ο Γεοργάτζε και δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία από εσωτερικές πηγές του εργαστηρίου που δείχνουν ότι το 2015-2016, «ολοκλήρωσαν τη θεραπεία 44 χιλιάδες άνθρωποι εκ των οποίων αποθεραπεύτηκαν 31 χιλιάδες, ποσοστό 77%». Απόρρητα στοιχεία αποδείχνουν ότι πιστοποιημένα, 181 άνθρωποι πέθαναν ως συνέπεια του εμβολίου, ενώ άλλοι 20 θάφτηκαν χωρίς νεκροψία και με την τυπική φράση «αιτία θανάτου…άγνωστη…».

— Έχουμε στη διάθεση μας περί τις 100 χιλ.σελιδες από το εργαστήριο. Δεν προλάβαμε να τις μελετήσουμε όλες. Πήραμε ενδεικτικά μερικές δεκάδες. Όταν βλέπουμε π.χ. το Δεκέμβρη 2015, 30 θάνατοι, οι 24 μέσα σε μια μέρα και το πιο τραγικό την επιγραφή: από άγνωστη αιτία, αυτό μας τρομάζει, εξηγεί ο Γεοργάτζε. Τον Απρίλη 2016, 30 θάνατοι, τον Αύγουστο 2016, 13 θάνατοι και για όλους αιτία θανάτου αναφέρεται: άγνωστη…

Eπίσης ενδιαφέρον είναι ότι πουθενά δεν αναφέρονται ονόματα νεκρών, κάτοικοι ποιας χώρας είναι, ποιας περιοχής αλλά…νούμερα και φύλο…τίποτα περισσότερο.
Τα νέα εμβόλια που παρήγαγαν στο εργαστήριο αυτό, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του «ακίνδυνου» για τον ανθρώπινο οργανισμό, προκάλεσαν σε πλειάδα ανθρώπων ογκολογικές ασθένειες, συχνά καρκίνο του αίματος…Για τη σύνθεση των φαρμάκων δεν υπάρχει καμία ενημέρωση τι περιέχουν. Στα ενδότερα του εργαστηρίου που φέρνει την ονομασία, Εργαστήριο Λούγκαρ, λειτουργεί αυστηρά απόρρητη ομάδα του αμερικανικού ΥΠΑΜ, το Μάρτιο 2018 επισκέφθηκε το χώρο η επικεφαλής των ιατρικών ερευνών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μπάρμπαρα Χόλκομ. Και όλα τα έξοδα συντήρησης, διαφύλαξης και λειτουργίας του τεράστιου κτηρίου πληρώνει επίσης το αμερικανικό ΥΠΑΜ.

Η ομάδα αυτή αποτελεί τμήμα του γνωστού ινστιτούτου Ριντ, που σύμφωνα με τον Γεοργάτζε, διαθέτει πατέντα για την κατασκευή μη επανδρωμένων ιπτάμενων αντικειμένων, των γνωστών drones τα οποία μπορούν να σκορπίσουν στον αέρα μολυσμένα έντομα και να τσακίσουν κάθε ζωντανή παρουσία του αντιπάλου σε περίπτωση σύρραξης! ´Αλλα ιπτάμενα μπορούν να μεταφέρουν και να ρίχνουν βόμβες «ομίχλης»…(Αλήθεια, στην Ελλάδα γνωρίζει άραγε κανείς υπεύθυνος στο ΥΠΑΜ, τι μπορούν να μεταφέρουν τα δεκάδες drones που «αλωνίζουν» το Αιγαίο χάριν της«προστασίας μας»);

Για τη δραστηριότητα των απόρρητων αυτών εργαστηρίων δεν γνωρίζει τίποτα ούτε το Υπουργείο Υγείας της Γεωργίας που φέρει την ευθύνη για το πληθυσμό. Οι αμερικανοί υπεύθυνοι των εργαστηρίων πατάνε πάνω στη συμφωνία που υπογράφτηκε με τον τότε πρόεδρο της χώρας Μιχαήλ Σαακασβίλι που ισχύει μέχρι το 2021 και προβλέπει τη διατήρηση για την αμερικανική πλευρά του πλήρους απορρήτου των δραστηριοτήτων.

Για την επικίνδυνη δράση των πειραμάτων ο πρώτος που έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ήταν όχι ο Γεοργάτζε αλλά ο…αμερικανός σύμβουλος του Σαακασβίλι, Τζέφρι Σίλβερμαν, ο οποίος αρχικά μίλησε για την πιθανότητα στο εργαστήριο Λούγκαρ να δοκιμάζουν την κατασκευή…βακτηριδιακών όπλων.

Όπως εξιστορεί ο Ιγκορ Γεοργάτζε, ετοιμάζεται επιστολή που θα απευθύνεται στον πρόεδρο Τραμπ, τους Αμερικανούς γερουσιαστές ενώ 108 φορές έχουν ενημερωθεί διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως ο Ερυθρός Σταύρος, η Διεθνής Αμνηστία κ.α. που τόσο πολύ «παλεύουν» για τα δικαιώματα των ανθρώπων και δεν δοθηκε καμία απάντηση… Ο ίδιος απλά τις καλεί να διερευνήσουν την υπόθεση…

Το θέμα αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον, οι αμερικανοί έχουν κατασκευάσει πάνω από δύο δεκάδες ανάλογα εργαστήρια στο σύνολο των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Καύκασο, Κεντρική Ασία, Ουκρανία…

Όσο για τον διαβόητο Σαακασβίλι, η αποκάλυψη αυτού του θέματος των κρυφών εργαστηρίων δείχνει εμμέσως γιατί τον Αύγουστο 2008, όταν επιχείρησε το έγκλημα κατά του ίδιου του λαού του, στη Νότια Οσετία, δεν τιμωρήθηκε από τους πάτρωνες του. Γιατί ενώ αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για βαριά εγκλήματα στη Γεωργία τον φυγάδευσαν, τον…περιέθαλψαν και όχι μόνο τον προστάτευσαν αλλά τον έστειλαν σε αποστολή στην…Ουκρανία!
Στο μεταίχμιο του παλιού και νέου χρόνου να ευχηθώ υγεία και προσοχή στα…drones και το περιεχόμενο τους!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...